Samsung GALAXY S10: Confirmarea OFICIALA ce va BUCURA Fanii

Samsung GALAXY S10 are parte de o confirmare oficiala extrem de importanta pentru una dintre noutatile majore pe care compania Samsung le va oferi.

Samsung GALAXY S10 Confirmarea BUCURA Fanii

Samsung GALAXY S10 este viitorul model premium de telefon din seria Galaxy S, el urmand a fi lansat pe piata dupa Samsung GALAXY F, telefonul pliabil pe care coreenii il pregateste in momentul de fata pentru lansare. Pana atunci, Samsung a lansat zilele trecute noi reclame in care promoveaza Samsung GALAXY S9, si ironizeaza iPhone X, iar prin cea de mai jos a confirmat faptul ca nu va aduce in Samsung GALAXY S10 ceva ce toti producatorii Android au copiat.

Samsung GALAXY S10 nu va avea un decupaj in ecran, asa cum se intampla cu iPhone X, si restul telefoanelor Android, deoarece ar fi extraordinar de stupid ca Samsung sa copieze aceasta schimbare de design dupa ce si-a batut joc de ea. Nu mi-ar fi greu sa cred ca oameni din conducerea Samsung ar aproba acest lucru desi si-au batut acum joc de el, insa cred cu tarie ca Samsung GALAXY S10 nu va avea un decupaj in ecran, ceva extrem de bun pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S10: Confirmarea OFICIALA ce va BUCURA Fanii

https://www.youtube.com/watch?v=FPhetlu3f2g

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung in versiuni care au ecrane cu diagonala de 5.8 inch, 6.1 inch si 6.4 inch, iar din cate vedem acum, ele nu vor avea vreun decupaj stupid integrat. In schimb, Samsung GALAXY S10 ar trebui sa aiba margini mult mai subtiri in comparatie cu modelele actuale, ceva ce ar creste spatiul de afisare al imaginilor in panoul frontal, adica exact ce isi dorea toata lumea de la aceasta serie de telefoane.

Samsung GALAXY S10 va aduce inclusiv o camera tripla, in versiunea Plus, impreuna cu un cititor de amprente ultrasonic sub ecran, toate fiind completate de procesor si memorie RAM mult mai performante. Samsung GALAXY S10 este anuntat ca un telefon extrem de interesant din partea companiei Samsung, iar confirmarea lipsei decupajului este una dintre cele mai bune vesti pe care coreenii le puteau anunta pentru intreaga piata smartphone.

2 COMENTARII

  1. hai cu inovatia caci de la apple nu avem nici o speranta si evident nici o pretentie. prioritatea lor este promovarea pupaciosilor de acelasi sex.