iPhone si iPad – Aplicatii de eMail recomandate de catre Apple

iphone si ipad aplicatii de email recomandate de apple

Manage your Inbox este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea oferindu-ne posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii pentru eMail.

De la Gmail si pana la Boxer sau Yahoo! Mail, compania Apple listeaza in aceasta sectiune o multitudine de aplicatii foarte populare, dar si foarte bine gandite, in majoritatea situatiilor ele oferind mai multe functii decat aplicatia Mail disponibila nativ in iOS.

Mai mult decat atat, unele aplicatii sunt special create pentru serviciile de email pe care le utilizam, astfel ca vorbim despre o interactiune mai buna cu acestea si posibilitatea de a trimite mai multe tipuri de fisiere, in anumite cazuri, salvarea de informatii in cloud fiind deasemenea disponibila uneori.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Sectiunea Manage your Inbox poate fi accesata urmand acest link.

Articolul precedentYouTube si noul Update Oferit pentru Aplicatia Telefoanelor
Articolul următoreMAG: Reduceri de 800 LEI la Samsung GALAXY S9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.