Samsung Wireless Charger Duo a fost Lansat Inaintea AirPower

Samsung Wireless Charger Duo a fost lansat inaintea AirPower, si inainte ca Samsung sa-l anunte oficial, insa partenerii sai au fost mai entuziasmati de produs.

Samsung Wireless Charger Duo Lansat AirPower

Samsung Wireless Charger Duo este un produs despre care v-am vorbit saptamana trecuta, cand v-am spus ca Samsung l-a listat in cadrul website-ului sau impreuna cu Galaxy Watch, ele urmand a fi lansate saptamana viitoare. Intre timp, in Rusia Samsung Wireless Charger Duo a fost deja amplasat in magazine pentru cei interesati sa-l cumpere, acest accesoriu fiind gandit ca un raspuns pentru AirPower, desi Apple inca nu si-a lansat incarcatorul wireless.

Samsung Wireless Charger Duo poate incarca simultan doua smartphone-uri, sau un smartphone si un smartwatch, cei de la Samsung urmand a-l lansa ca o alternativa pentru accesoriile similare disponibile pe piata. Samsung Wireless Charger Duo va oferi doar o parte din functionalitatea AirPower, adica nu va putea incaca trei dispozitive simultan, insa ar putea oferi totusi optiunea de sincronziare intre produse, asa cum va oferi si accesoriul Apple, cand va fi lansat.

Samsung Wireless Charger Duo a fost Lansat Inaintea AirPower

Samsung Wireless Charger Duo Lansat AirPower 1

Samsung Wireless Charger Duo urmeaza sa fie anuntat in mod oficial in evenimentul in cadrul caruia va fi prezentat Samsung GALAXY Note 9, atunci urmand a fi prezentat si noul Galaxy Watch de catre coreeni. Samsung Wireless Charger Duo a fost Lansat Inaintea AirPower este vandut in momentul de fata in Rusia la pretul de 112 dolari, cu mult peste cei 75 de euro anuntati de zvonurile initiale, dar poate oferi pana la 25W, el fiind listat ca avand capacitatea de a face incarcare rapida.

Samsung Wireless Charger Duo Lansat AirPower 2

Samsung Wireless Charger Duo nu va fi nici mai scump decat AirPower, de la care se asteapta un pret de 200 de dolari in momentul in care va fi lansat, compania Apple fiind recunoscuta pentru lacomia pe care o arata. Samsung Wireless Charger Duo ar putea fi vandut in Romania la preturi foarte apropiate de cele din Rusia, adica undeva pe la 300 de LEI, minim, insa mai multe vom afla abia dupa ce noul accesoriu va fi prezentat in mod oficial.

13 COMENTARII

  1. Samsung vine cu exact ceea ce exista deja pe piata de la alte branduri….probabil nu au pus nimic nou in acest produs…exact mentalitetea samsung, daca altii fac un veceu smart…vine si smasung

  2. Samsung vine cu exact ceea ce exista deja pe piata de la alte branduri….probabil nu au pus nimic nou in acest produs…exact mentalitetea samsung, daca altii fac un veceu smart…vine si smasung

  3. srb, TRebuia sa pupi un pic apple..! Poate apple asteapta produsul celor de la samsung ca sa-l copie. si la wc smart, dupa samsung vine apple. ce-i asa greu de priceput? apple a asteptat produsul celor de la samsung, acum se apuca si ei de incarcator wi-fi, samsung tocmai le-a lansat materia prima.

  4. Samsung vine cu exact ceea ce exista deja pe piata de la alte branduri….probabil nu au pus nimic nou in acest produs…exact mentalitetea samsung, daca altii fac un veceu smart…vine si smasung

  5. srb, TRebuia sa pupi un pic apple..! Poate apple asteapta produsul celor de la samsung ca sa-l copie. si la wc smart, dupa samsung vine apple. ce-i asa greu de priceput? apple a asteptat produsul celor de la samsung, acum se apuca si ei de incarcator wi-fi, samsung tocmai le-a lansat materia prima.

  6. ce sa copie? deja stim toate detaliile despre airpower de acum 1 an..si deja are mai multe functii fata de acest samsung…acest samsung este doar inca un charger precum multe altele
    Deci tu cand pupi samsung, de fapt pupi vreo alte 10 branduri ce au facut deja un produs ca asta