Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea URIASA in LUPTA cu iPhone

Samsung GALAXY Note 9 are parte de o schimbare uriasa si extrem de buna in lupta cu iPhone, noul smartphone al Samsung urmand a trece iar peste telefoanele Apple.

Samsung GALAXY Note 9 Schimbarea URIASA LUPTA iPhone

Samsung GALAXY Note 9 are deja multe dintre noutatile importante confirmate de catre diverse surse apropiate companiei coreene, sau chiar de catre coreeni prin intermediul presei din Coreea de Sud, si nu numai. Stim deja specificatiile Samsung GALAXY Note 9, cat va costa Samsung GALAXY Note 9, iar toate acestea ne creeaza o imagine destul de completa cu privire la telefonul pe care Samsung urmeaza sa il prezinte oficial in data de 9 august pentru toata lumea.

Samsung GALAXY Note 9 are totusi parte de o schimbare extrem de importanta in lupta cu iPhone, cei de la Samsung alegand sa implementeze spatiu de stocare de 128 GB si 512 GB in telefonul pe care-l vor vinde. In versiunea cea mai ieftina, Samsung GALAXY Note 9 va avea 128 GB spatiu de stocare, fata de 64 GB in iPhone 8 Plus si iPhone X, versiunea mai scumpa urmand a avea 512 GB spatiu de stocare, tot dublu fata de telefoanele iPhone concurente.

Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea URIASA in LUPTA cu iPhone

https://www.youtube.com/watch?v=16i8TH6lxmo

Samsung GALAXY Note 9 a avut confirmata intr-o reclama recenta cantitatea mult mai mare de spatiu de stocare pe care compania Samsung o va implementa, asa ca nu mai exista dubii cu privire la aceasta schimbare, Samsung a incercat in cam fiecare an sa ofere cate o diferenta de acest gen intre produsele sale si telefoanele iPhone, iar cu Samsung GALAXY Note 9 nu se va lasa mai prejos, iar aici au de castigat clientii care vor cumpara noul telefon.

Samsung GALAXY Note 9 nu vine cu foarte multe noutati majore, insa cei de la Samsung au ales sa implementeze un cumul de schimbari mici, care per total ar putea convinge foarte multa lume sa cumpere telefonul. Insumarea tuturor acestor schimbari pentru Samsung GALAXY Note 9 vor transforma telefonul intr-un model pe care clientii din mediul business il vor dori cu siguranta, iar pretul destul de mare va merita platit, in “lumina” acestor schimbari.