YouTube va Transmite LIVE Concertele UNTOLD

YouTube a anuntat astazi ca va transmite live concertele UNTOLD din Cluj - Napoca incepand cu data de 2 august, iata unde le vei putea urmari de oriunde din lume.

YouTube LIVE Concerte UNTOLD

YouTube are o surpriza foarte interesanta pentru cei care nu vor avea ocazia de a participa la concertele care se organizeaza la cluj in cadrul UNTOLD, platforma urmand a transmite live experienta festivalului. Conform celor de la YouTube, festivalul UNTOLD va putea fi urmarit live de catre oricine de pe calculatoare, sau telefoane si tablete prin intermediul interfetei web a website-ului, sau chiar prin aplicatiile pe care le ofera compania.

YouTube va transmite live pentru utilizatorii din intreaga lume concertele care se vor desfasura pe scena principala a festivalului UNTOLD, astfel ca poti vedea artistii favoriti chiar daca nu ai ocazia de a ajunge la eveniment. Printre artistii UNTOLD care vor fi parte din transmisiunile in direct prin YouTube se numara : The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack, dar si multi altii care vor crea o atmofesfera incredibila in Cluj.

YouTube va Transmite LIVE Concertele UNTOLD

YouTube nu se limiteaza doar la atat, deoarece youtuberii cei mai cunoscuti din Romania vor avea acces intr-un backstage special la UNTOLD in care vor putea crea continut pentru fanii din Romania direct de la eveniment. Practic, YouTube vrea sa aduca experienta celui mai mare festival de muzica din Romania si in cadrul platformei sale, iar toti cei care regrata ca nu pot ajunge la UNTOLD anul acesta, se vor bucura, probabil, sa auda ca vor putea vedea totul online.

YouTube va transmite prin platforma sa un festival care a pus Romania pe harta festivalurilor de muzica din Europa, UNTOLD adunand anual sute de mii de oameni la zecile de concerte care au loc in Cluj – Napoca. Dupa cum prea bine stiti deja, festivalul UNTOLD se va desfasura in perioada 2 – 5 august in Romania, iar concertele live le puteti urmari pe canalul YouTube al festivalului de oriunde din lume, dar si de pe orice fel de platforma.

“Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, în premieră, live pe YouTube

Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, festivalul UNTOLD și YouTube colaborează anul aceasta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii vor putea urmări live pe YouTube artiștii care vor cânta pe scena principală a festivalului.

Oricine deține un telefon, o tabletă, un laptop sau un calculator, poate avea un loc în primul rând la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa și să îi urmărească pe The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack și mulți alții direct pe canalul de YouTube al festivalului UNTOLD în perioada 2-5 august.

Dan Oros, Marketing Manager Google România: “Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD: “UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului.”

Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.”

7 COMENTARII