Samsung GALAXY S9: PIERDERI de MILIARDE de Dolari Confirmate OFICIAL

Samsung GALAXY S9 a fost sursa unor pierderi de cateva miliarde de dolari pentru compania Samsung, coreenii confirmand esecul telefonului pentru lumea intreaga.

Samsung GALAXY S9 PIERDERI MILIARDE Dolari T2 2018

Samsung GALAXY S9 are astazi o noua confirmare a faptuui ca este o reala problema serioasa pentru compania Samsung, iar acum informatiile vin chiar de la coreeni, nu de la analistii care de multe ori au fost acuzati ca nu stiu ce vorbesc. Samsung a anuntat noaptea trecuta rezultatele financiare pentru T2 2018, incasarile companiei scazand cu 4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 52.28 miliarde de dolari pentru cele trei luni incheiate la 30 iunie.

Samsung GALAXY S9 a contribuit la scaderea incasarilor companiei Samsung, iar asta deoarece divizia mobila a avut incasari in scadere cu nu mai putin de 5.37 miliarde de dolari fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cifra reprezinta cam 20% din incasarile totale ale diviziei mobile in T2 2018, deci problemele cu vanzarile pentru Samsung GALAXY S9 au avut un impact semnificativ asupra incasarilor companiei Samsung, asa cum era de asteptat.

Samsung GALAXY S9: PIERDERI de MILIARDE de Dolari Confirmate OFICIAL

Samsung GALAXY S9 PIERDERI MILIARDE Dolari T2 2018 1

Samsung GALAXY S9 nu a fost mentionat de catre cei de la Samsung ca o sursa a problemelor pe care le inregistreaza acum, compania spunand ca scaderea cererii pentru ecrane OLED flexibile si a pretului ecranelor LCD este de vina. Totusi, acestea afecteaza doar incasarile din diviziile prin care se vand, pentru ca Samsung GALAXY S9 face parte dintr-o alta divizie, care a inregistrat scaderea cea mai mare in incasari dintre toate, desi ea reprezinta cam jumatate din incasarile totale.

“The IT & Mobile Communications Division posted KRW 24.0 trillion in consolidated revenue and KRW 2.67 trillion in operating profit for the quarter. Amid the sluggish premium smartphone market and intensifying competition, Samsung’s smartphone shipments and revenue declined QoQ due to the slow sales of Galaxy S9 and S9+ as well as the phasing out of older low-end models.”

Samsung GALAXY S9 este in mod clar un pariu pierdut de catre compania samsung, deoarece a pierde 5 miliarde de dolari in incasari nu e ceva ce poate fi trecut foarte usor cu vederea, indiferent de companie. Samsunt se asteapta ca T3 2018 sa fie mai bun, poate ca vanzarile Samsung GALAXY S9 vor creste, sau poate ca Samsung GALAXY Note 9 va fi atat de bun incat va convinge intr-adevar lumea sa cheluie iar bani pe produse ale coreenilor.