iOS 12 Public Beta 4 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 Public Beta 4

iOS 12 public beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunile beta ale iOS 12 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12 public beta 4 poate fi instalat de oricine, insa va recomand sa il evitati, deoarece inca exista multe probleme de functionare care va vor strica experienta de utilizare. De la probleme cu rularea aplicatiilor si pana la probleme mari cu GPS-ul, iOS 12 e una dintre versiunile beta foarte problematice pe care compania Apple le-a lansat pana in prezent.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12 public beta 4 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 11, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12 public beta 4 si sa asteptati lansarea altor versiuni mai noi ale sistemului de operare.