Samsung: LUX este Produsul SPECIAL ce va fi LANSAT in August

Samsung va lansa un produs special pe 9 august impreuna cu telefonul Galaxy Note 9, iar acesta este cunoscut in momentul de fata cu denumirea LUX.

Samsung LUX Produsul SPECIAL LANSAT August

Samsung are de ceva vreme in dezvoltare un produs special dintr-o categorie care inca nu a ajuns la maturitate, mai exact vorbim despre o boxa inteligenta care ar urma sa concureze cu HomePod, Google Home, Amazon Echo, etc. Samsung stia de ceva vreme ca va trebui sa vina cu un produs in aceasta piata, iar in iulie am aflat ca el este pregatit pentru lansare, iar acum aflam si ca numele de cod este LUX, dar denumirea oficiala deocamdata nu e cunoscuta.

Samsung ar putea privi aceasta boxa inteligenta ca un produs de lux din moment ce a ales aceasta denumire interna, ea urmand a avea un pret de vanzare foarte apropiat de cel al HomePod, adica 300 – 350 de dolari. Boxa inteligenta a celor de la Samsung va putea fi controlata de pe smartphone, ea putand fi lansata impreuna cu Samsung GALAXY Note 9, iar noua versiune 2.0 a asistentului personal Bixby va fi deasemenea integrata pentru clienti.

Samsung: LUX este Produsul SPECIAL ce va fi LANSAT in August

Samsung pregateste totusi si o surpriza pe partea audio, deoarece urmeaza sa foloseasca tehnologie a celor de la Harman Kardon, pe care i-a cumparat in cursul anului trecut in schimbul unei sume considerabile. Samsung are deja brand-ul AKG care ofera solutii audio de ultima generatie, insa folosirea tehnologiilor Harman Kardon ar aduce un plux de “LUX” pentru boxa inteligenta, si ar plasa-o cu siguranta in categoria produselor premium.

Samsung a gandit boxa inteligenta cu o carcasa sferica, ea urmand a avea deasemenea si un ecran, care va fi inconjurat de o serie de butoane, iar cam tot ceea ce poate face o boxa inteligenta actuala va putea sa faca si produsul Samsung. Boxa inteligenta a celor de la Samsung a fost in proces de dezvoltare mai bine de un an, iar lansarea acum in august ar fi ceva ce-ar lua multa lume prin surprindere, daca nu cumva planurile se vor schimba in ultimul moment.

15 COMENTARII

  1. Nu știu cu ce te deranjează pe tine, nici măcar nu folosești așa ceva. Și de unde știi că Bixby e praf? Ai folosit vreodată? Rămâi la Siri, pe care oricum nu o folosești fiindcă e în engleză