Samsung GALAXY Note 9 Hands-On VIDEO cu o Unitate REALA

Samsung GALAXY Note 9 apare intr-un prim hands-on video in care ni se prezinta ceea ce pare a fi o unitate reala, design-ul final fiind dezvaluit pentru noi.

Samsung GALAXY Note 9 Hands-On VIDEO Unitate REALA

Samsung GALAXY Note 9 are parte in aceasta seara de un prim hands-on video cu ceea ce pare a fi o unitate reala pe care compania Samsung a cam scapat-o pe internet. Stim deja ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat in mod oficial in data de 9 august, insa stim si ca foarte multe clone sunt deja disponibile pentru achizitie in Asia la o varietate de magazine.

Samsung GALAXY Note 9 din clipul video de mai jos pare sa fie o unitate reala, si nu o clona cumparata din Asia, clipul video fiind facut de catre un magazin care vinde accesorii pentru telefoane mobile. Design-ul pe care il vedeti pentru acest presupus Samsung GALAXY Note 9 este exact cel pe care-l tot vedem decateva luni dezvaluit pe intregul internet.

Samsung GALAXY Note 9 Hands-On VIDEO cu o Unitate REALA

Samsung GALAXY Note 9 din clipul video de mai sus are inclusiv un senzor de imagine mai mare, si unul mai mic, pentru camera principala, cititorul de amprente fiind amplasat chiar sub centrul ei. Practic, daca aceasta este o clona a Samsung GALAXY Note 9, atunci vorbim despre una realizata foarte bine, chiar in baza specificatiilor care vor fi folosite pentru produsele finite.

Samsung GALAXY Note 9 nu prea mai are secrete in momentul de fata, noul telefon al companiei Samsung fiind dezvaluit din cam toate punctele de vedere pentru lumea intreaga. Acestea fiind spuse, doar putin peste o saptamana ne desparte de lansarea Samsung GALAXY Note 9, insa nu cred ca mai exista ceva ce nu stiti in legatura cu el.