HomePod, Google Home si Amazon Echo au Discutat Singure 2 zile

HomePod, Google Home si Amazon Echo au discutat singure timp de 2 zile in cadrul unui experiment care a avut in centru testarea fiabilitatii asistentilor vocali.

HomePod Google Home Amazon Echo

HomePod, Google Home si Amazon Echo au fost trecute printr-un test extrem de interesant, boxele inteligente discutand singure timp de aproape 2 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea testul facut de catre o publicatie americana, ea incercand sa vada cat timp pot discuta boxele intre ele pana cand una se va opri si va strica intregul experiment.

Pentru a convinge HomePod, Google Home si Amazon Echo sa discute intre ele, jurnalistii au setat reminder-uri, intrari in calendar si liste de obiective, fiecare boxa ruland o comanda care activa asistentul vocal al celeilalte. Testul ne-a aratat ca produsele de acest gen pot discuta singure timp de aproape 2 zile fara oprire, iar asta ne spune multe despre utilitatea lor.

Pe de alta parte, testul ne arata si cat de bine pot intelege asistentii vocali comenzile in timp, lucru care are, in final, un beneficiu major pentru utilizatorii care dau comenzi zilnic.