Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Data de LANSARE si CADOURILE

Samsung GALAXY Note 9 are confirmata data de lansare, cea de precomanda, dar si cadourile care vor fi oferite pentru clientii care vor plati pretul mare.

Samsung GALAXY Note 9 Data LANSARE CADOURILE

Samsung GALAXY Note 9 are data finala de lansare anuntata cu mult timp inainte ca produsul sa ajunga efectiv pe pietele din intreaga lume, insa impreuna cu ea aflam si care sunt cadourile pregatite de catre coreeni. Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat in magazinele din intreaga lume in ziua de 24 august, adica peste doar putin peste 24 de zile, in acest moment, atunci telefonul urmand a fi disponibil pentru clientii care il asteapta.

Samsung GALAXY Note 9 va putea fi precomandat de catre orice persoana interesata incepand cu data de 10 august, deci la mai putin de o saptamana distanta de prezentare, iar putni oameni vor avea ocazia de a se poata informa in mod corect cu privire la noutati. Chiar si asa, Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil timp de 2 saptamani pentru precomanda, dupa care Samsung va incepe sa vanda noul model de telefon, asteptarile fiind foarte mari de la el.

Samsung GALAXY Note 9: EXCLUSIV, Data de LANSARE si CADOURILE

Samsung GALAXY Note 9 Data LANSARE CADOURILE 1

Samsung GALAXY Note 9 va fi scump, va costa peste 1000 de euro, iar pentru a convinge oamenii sa il cumpere, cei de la Samsung vor oferi nu mai putin de 7 cadouri, cu valori diferite, prin magazinele proprii, sau cele partenere. Cadourile oferite cu Samsung GALAXY Note 9 includ: carcase, incarcatoare de masina, baterii externe, incarcatoare wireless, camere cu filmare la 360 de grade, casti pentru realitate virtuala, plus alte accesorii negociate cu partenerii.

“The mobile phone retailer has begun selling Galaxy Note 9 book. Before the official release (August 10). Samsung Electronics and Yitong Service agreed to delay the scheduled pre-sale schedule prior to the domestic launch on Aug. 24. Samsung Electronics and Yitong 3 will start selling Galaxy Note 9 on the day of release of Galaxy Note 9 (next 10th), and plan to open the reservation for 20 ~ 23 August.”

Samsung GALAXY Note 9 va fi vandut de catre cei de la Samsung cu accentul pus pe faptul ca telefoanele au minim 6 GB de memorie RAM, dar si minim 128 GB spatiu de stocare, insa ramane de vazut cati se vor consola cu asta. Pretul mare al Samsung GALAXY Note 9 ar putea tine departe destul de multi fani ai companiei coreene, insa poate ca lumea va pune accent mai mare pe noutati decat pe banii pe care vor trebui sa ii scoata din buzunare.