iOS 12 va aduce o Functie foarte UTILA pe HomePod

iOS 12 are implementata din partea companiei Apple o noua functie foarte utila pentru cei care au cumparat boxele inteligente HomePod, ea oferind ceva cerut de ani de zile.

iOS 12 Functie UTILA HomePod

iOS 12 beta 5 confirma implementarea in HomePod a unei functii foarte utile pe care multi dintre cei care au cumparat boxa inteligenta a companiei Apple o vor aprecia chiar de la inceput. Vorbim despre posibilitatea de a face apeluri telefonice folosind HomePod, ceva ce pana acum compania Apple nu a oferit, dar iOS 12 va aduce aceasta functie pentru cei cu iPhone.

Acum cei care au HomePod trebuie sa raspunda la un apel pe iPhone si sa transferere sursa audio catre HomePod, insa iata ca Apple vrea sa imbunatateasca acest sistem. Imaginea de mai jos este dovada faptului ca iOS 12 va permite efectuarea de apeluri telefonice prin HomePod folosind iPhone, ceva ce restul boxelor inteligente au avut chiar de la lansare.

iOS 12 va aduce o Functie foarte UTILA pe HomePod

iOS 12 va aduce o Functie foarte UTILA pe HomePod 1

Compania Apple descrie aceasta functionalitate pentru iOS 12 si HomePod in meniul pentru Personal Requests, optiunea de a face apeluri telefonice fiind listata printre celelalte disponibile. Cei de la Apple ofera de ceva vreme optiunea de a adauga reminder-uri, de a crea notite, si multe altele, insa iata ca va exista si optiunea de a face apeluri telefonice.

iOS 12 va oferi aceasta functionalitate pentru HomePod abia cand va fi lansata si o noua versiune a sistemului de operare pentru boxa inteligenta, ea fiind oferita acum doar in versiune beta privata. In aceasta idee, e putin probabil ca pana in toamna aceasta functionalitate sa poata fi testata de catre oricine altcineva decat partenerii celor de la Apple.