Windows 10: Abonamente Lunare Pregatite de Microsoft

Windows 10 va avea in curand abonamente lunare pe care Microsoft le pregateste pentru lansare in momentul de fata, iata care sunt planurile companiei.

Windows 10 Abonamente Lunare Microsoft

Windows 10 ar putea avea parte de un viitor extrem de interesant, compania Microsoft avand in plan in viitorul nu foarte indepartat sa lanseze abonamente lunare care sa permita folosirea sistemului de operare la costuri mai mici. Vorbim despre o strategie care le va permite oamenilor sa beneficieze in baza unui abonament lunar atat de Windows 10, cat si de calculatoare care pot rula acest sistem de operare, totul al costuri modice fata de cele actuale.

Windows 10 urmeaza sa fie in centrul acestei strategii prin care compania Microsoft doreste sa atraga noi clienti prin oferirea unui serviciu care sa le aduca tot ce au nevoie la un pret lunar convenabil. Mai exact, Microsoft vrea sa le ofere oamenilor calculatoare, Windows 10, dar si alte pachete software proprii la preturi lunare care sa fie mai mici decat cele necesare pentru a cumpara separat fiecare produs in parte, pentru mediul de afaceri fiind deja programe existente.

Windows 10: Abonamente Lunare Pregatite de Microsoft

Windows 10 este in momentul de fata vandut cu alte produse software ale Microsoft pentru anumite abonamente lunare, asa ca pachetele urmeaza sa includa in viitor si calculatoare, sau laptop-uri, in functie de nevoi. Cei de la Microsoft ar urma sa ofere inclusiv servicii de mentenanta pentru Windows 10, celelalte produse software, dar si calculatoarele, sau laptop-urile, pe care le vor oferi in cadrul acestor programe, preturile lunare nefiind acum cunoscute.

“Microsoft is getting closer to revealing its plans for what it’s currently calling the “Microsoft Managed Desktop. Microsoft Managed Desktop is, basically, the Microsoft version of “desktop as a service.” It will provide customers the ability to lease a Windows 10 device that’s automatically provisioned for them and have the operating system kept up-to-date and more for a single monthly fee.”

Windows 10 le-a dat foarte multe batai de cap clientilor Microsoft pana in prezent, iar compania vrea sa ofere inclusiv un serviciu care sa aduca actualizari rapide pentru toate calculataorele pe care le va vinde in acest program. Nimeni nu stie deocamdata cand ar putea fi lansat tot acest program care are la baza Windows 10, asa ca ramane de vazut cum va gandi compania Microsoft toata strategia sa, insa planul in sine este unul extrem de interesant.