Google Calendar: Noua Functie IMPORTANTA LANSATA

Google Calendar are parte de o noua functie foarte importanta lansata de catre compania Google pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea aducand ceva ce oamenii cer de mult timp.

Google Calendar Functie IMPORTANTA LANSATA

Google Calendar este una dintre cele mai mari platforme pentru administrarea de programe si intalniri, cei de la Google reusind sa creeze un serviciu care este cautat de catre foarte multi oameni din intreaga lume. Pentru ca Google Calendar este atat de popular, compania Google a anuntat lansarea unei noi functii foarte importante pentru cei care se folosesc de serviciul sau pentru a isi programa viata de zi cu zi de pe telefoane, sau calculatoare.

Google Calendar are incepand de astazi o noua functie care permite propunerea de noi programari pentru invitatiile pe care le primim pentru evenimente, indiferent daca ele sunt noi, sau au fost deja trimise. Conform celor de la Google, noua functie ne ajuta sa facem propuneri pentru timpi diferiti pentru a ajunge la anumite evenimente, Google Calendar trimitand alerte catre cei care au creat, sau fac parte in evenimentele noi, sau existente deja in platforma.

Google Calendar: Noua Functie IMPORTANTA LANSATA

Google Calendar Functie IMPORTANTA LANSATA 1

Google Calendar are in imaginea de mai sus prezentata noua functionalitate, pe care compania Google a lansat-o pentru utilizatorii sai, insa ea este disponibila doar daca noi avem acces si la calendarele altor persoane. Google Calendar permite inclusiv scrierea de notite pentru propunerile de schimbari ale evenimentelor din platforma, iar creatorii evenimentelor au optiunea de a accepta, sau respinge, propunerile facute de catre noi, in functie de cum le este convenabil.

Google Calendar Functie IMPORTANTA LANSATA 2

“Rescheduling in Google Calendar just got easier. We’re introducing a new feature that enables more efficient meeting scheduling. Now, each guest invited to a meeting can propose a new time and the organizer can easily review and accept time proposals. This allows for richer communication between attendees, reduces time spent on meeting practicalities, and makes meetings more productive with key stakeholders in attendance.”

Google Calendar are aceasta functie disponibila doar pentru evenimentele care au mai putin de 200 de pesoane invitate, sau pentru cele care dureaza mai putin de o zi intreaga. Limitarea este normala din moment ce evenimentele atat de mari prin Google Calendar sunt foarte greu de administrat, compania Google oferind acum functia pentru utilizatorii G Suite si Microsoft Exchange care folosesc platforma de pe calculatoare, ea urmand a fi lansata si pe mobile incepand cu data de 13 august.