Apple Anunta CATI Oameni Folosesc Versiunile Beta ale iOS, watchOS, macOS

Apple Anunta CATI Oameni Folosesc Versiunile Beta ale iOS, watchOS, macOS

Apple a prezentat aseara rezultatele financiare pentru T2 2018, iar intr-un moment de sinceritate cum rar vedem la compania americana, presedintele Tim Cook a dezvaluit cati oameni folosesc versiunile beta ale iOS, watchOS, macOS, sau tvOS. Conform presedintelui Apple, nu mai putin de 4 milioane de utilizatori folosesc aceste versiuni in acest moment.

Apple a lansat un program special pentru a le permite clientilor dornici sa teseze versiunile beta ale sistemelor sale de operare, iar lumea a aratat cat mult interes exista. 4 milioane de oameni care sa testeze versiunile beta ale iOS, watchOS, macOS, sau tvOS reprezinta o cifra enorma, mai mare chiar decat baza de utilizatori a unor produse concurente.

Apple Anunta CATI Oameni Folosesc Versiunile Beta ale iOS, watchOS, macOS

Apple nu a dezvaluit si defalcat cati utilizatori au instalat versiunile beta ale iOS, watchOS, macOS, sau tvOS, insa cel mai probabil prima este cea mai importanta dintre toate. iOS are cea mai mare baza de utilizatori dintre toate cele patru sisteme de operare, asa ca e normal de estimat ca acolo exista si cel mai mare interes dintre toate versiunile beta.

„In June, we hosted an extremely successful developers conference that previewed many major advances coming this fall to our four operating systems, iOS, macOS, watchOS and tvOS. Customer and developer reaction has been very positive, and we have over four million users participating in our new OS beta programs.”

Apple ofera versiuni beta noi ale sistemelor sale de operare cam o data la doua saptamani, iar daca vreti sa le testati, v-am publicat tutoriale care va invata cum sa faceti asta.

Articolul precedentiPhone 9 si iPhone X Plus: CAND are Loc LANSAREA ?
Articolul următoreMAG: Preturi de 1 LEU la MII de Folii de Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.