iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus – Asa ARATA cele TREI Modele

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus au design-ul prezentat astazi cu mult inaintea lansarii oficiale, noile telefoane fiind pregatite pentru lansare in 2018.

iPhone 9 iPhone X 2018 iPhone X Plus ARATA TREI Modele

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus sunt cele trei modele de telefoane pe care compania Apple vrea sa le lanseze in toamna acestui an pentru clientii din lumea intreaga, iar astazi avem ocazia de a le vedea iar multumita unor machete facute pe baza schitelor Apple. iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor semana extrem de mult intre ele, dar si cu iPhone X, cei de la Apple refolosind design-ul telefonului din 2017 si pentru modelele de anul acesta, o tactica utilizata frecventa si in trecut de Apple.

iPhone 9 si iPhone X Plus au mai fost prezentate pana acum in diverse randuri, insa astazi vedem si iPhone X 2018, cel mai mic dintre toate, acest model urmand a avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch. Celelalte doua modele vor avea ecrane de 6.1 inch si 6.5 inch, iara asa compania Apple va atinge cu iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus un nou record in diagonala ecranului pentru un telefon propriu, ceva ce fanii asteptau de mult timp.

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus – Asa ARATA cele TREI Modele

iPhone 9 iPhone X 2018 iPhone X Plus ARATA TREI Modele 1

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea un design similar, insa lucrurile vor fi oarecum diferite in ceea ce priveste componentele interne, iar asta deoarece Apple are pregatite unele schimbari. iPhone 9 va fi singurul model cu ecran LCD, celelalte doua urmand a avea ecrane OLED, dar toate vor avea un chip A12, cu cantitati diferite de memorie RAM, desi toate vor avea o carcasa de sticla folosita, camerele fiind deasemenea diferite.

iPhone 9 iPhone X 2018 iPhone X Plus ARATA TREI Modele 2

iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus urmeaza sa fie prezentate impreuna, insa lansarea va avea loc separat, iar asta deoarece primul are ecranul mai greu de produs, asa ca nu poate fi lansat chiar in septembrie. iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor avea preturi de vanzare care incep de pe la 700 de dolari si ajung pe la 1000 de dolari, deci s-ar putea sa fie cu mult mai interesante pentru clientii din lumea intreaga decat iPhone X.