Avion Ryanair EVACUAT cu Pasageri PANICATI de un Smartphone in FLACARI

Ryanair a fost nevoita sa evacueze un avion inainte de decolare din cauza unui smartphone care a luat foc, pasagerii parasind in panica avionul pe pista aeroportului.

Avion Ryanair EVACUAT Pasageri PANICATI Smartphone FLACARI

Un avion Ryanair a fost evacuat de ugenta pe aeroportul El Prat din Barcelona, deoarece a fost oprit de urgenta din cauza unui smartphone care a luat foc inainte de decolare. In clipul video de mai jos puteti vedea o inregistrare facuta pe pista aeroportului, unde pasagerii au fost evacuati de urgenta, si in destul de multa panica, din cate se pare, din cauza incidentului.

Ryanair a confirmat faptul ca incidentul a avut la baza un smartphone care era la incarcat prin intermediul unei baterii externe, acesta generand detul de mult fum in urma exploziei. Acesta a si fost, probabil, motivul panicii pasagerilor, acestia parasind aeronava in foarte mare graba, lovindu-se unii de ceilalti pe toboganul special folosit pentru evacuari de urgenta.

Avion Ryanair EVACUAT cu Pasageri PANICATI de un Smartphone in FLACARI

Ryanair nu a oferit detalii cu privire la tipul de smartphone care a luat foc in interiorul avionului sau, iar acest lucru este perfect normal din moment ce s-ar fi generat multa panica. Totusi ar fi bine stiut ce model de telefon a fost in mijlocul acestui incident, pentru ca el se poate repeta, iar Ryanair cam are o obligatie morala de a anunta lumea pentru a sti cum sa se protejeze.

“The passengers of a flight from Barcelona to Ibiza were evacuated in an emergency at Barcelona’s El Prat Airport because of a fire in a mobile phone that was being charged with an external battery. All the passengers were evacuated from the aircraft in a safe way to the terminal and the cabin crew took charge of the device. Ryanair is working to organise a replacement plane to re-accommodate the passengers as fast as possible.””

Ryanair a anuntat ca va avea grija ca pasagerii sa ajunga la Ibiza, acolo unde trebuia sa aterizeze avionul care nu a mai reusit sa decoleze, insa nu a spus si ce pagube exista in aeronava. Ryanair a confirmat doar ca angajatii sai au avut grija de pasageri, si sa preia telefonul problematic, insa incidentul ridica iar semne de intrebare cu privire la bateriile telefoanelor mobile.