YouTube: Noua Functie SPECIALA pentru Android

YouTube are o noua functie speciala pentru telefoanele Android, ea fiind prezentata in clipurile video de mai jos care iti arata noua experienta oferita.

YouTube Functie SPECIALA Android

YouTube are in momentul de fata in plin proces de testare o noua functie speciala pentru telefoanele Android din lumea intreaga, ea fiind dezvaluita la doar cateva zile dupa ce ni s-a confirmat lansarea unui dark mode pentru sistemul de operare. In clipurile video de mai jos puteti vedea ce functionalitate vor avea utilizatorii aplicatiei YouTube pentru Android in viitorul nu foarte indepartat, ea permitand trecerea rapida de la un clip video la altul prin glisari.

YouTube a gandit aceasta metoda noua de a interactiona cu aplicatia pentru Android deoarece, aparent, este mai simplu sa faci asa trecerea de la un clip video la altul decat sa foloseti optiunile interne de navigare. Dupa cum puteti vedea si din demonstratii, vorbim despre un sistem foarte bine gandit care ofera posibilitatea de a naviga prin multiple meniuri ale aplicatiei YouTube din Android folosind doar glisari, ceva ce ar schimba intreaga experienta de utilizare.

YouTube: Noua Functie SPECIALA pentru Android

YouTube permite folosirea de glisari din lateralele aplicatiei pentru Android pentru a face trecerea de la un clip video la urmatorul fara a mai apasa pe vreun buton, acelasi lucru fiind valabil pentru optiunile de control pentru clipuri video. Practic, utilizatorii vor avea o experienta similara cu cea din aplicatiile normale ale sistemului de operare Android, cei de la YouTube oferind intr-o anumita masura ceva similar si pentru aplicatia pe care o au pentru telefoanele iPhone.

YouTube face aplicatia pentru Android si mult mai rapida multumita acestei schimbari, iar asta deoarece trecerea printre mediuri este mult mai rapida decat accesarea sectiunilor si clipurilor video folosind butoanele dedicate. Deocamdata cei de la YouTube testeaza implementarea acestor functii in aplicatia pentru Android, si nu se stie cand ar putea fi oferite in mod oficial, asa ca am mai putea avea de asteptat pana cand ele vor fi disponibile in mod oficial.