Windows 10: Functia GROZAVA pentru Calculatoare si Telefoane

Windows 10 are anuntata si prezentata o noua functie grozava pentru calculatoare si telefoane, ea aducand de la Microsoft functionalitate oferita de Apple pe Mac.

Windows 10 Functia Calculatoare Telefoane

Windows 10 va avea in curand o functie grozava care va permite interconectarea calculatoarelor si telefoanelor pentru a oferi noi experiente de accesare a datelor de pe ambele tipuri de dispozitive. Mai exact, cei de la Microsoft testeaza pentru Windows 10 o noua aplicatie numita Your Phone, aceasta fiind anuntata inca din luna mai cu scopul de a permite o interconectare intre calculatoare si telefoane pentru a accesa mai usor continutul disponibil pe ambele.

Windows 10 le va permite intai utilizatorilor Android sa foloseasca aplicatia Your Phone pentru a transfera imagini in aplicatiile Office din oricare dintre medii, ele fiind vizibile in ambele tipuri de dispozitive. Separat de asta, Windows 10 le va permite utilizatorilor aplicatiei Your Phone si posibilitatea de a vedea in calculatoare inclusiv notificarile primite pe telefoane, sau chiar mesajele din anumite aplicatii, cam ce ofera compania Apple intre macOS si iPhone.

Windows 10: Functia GROZAVA pentru Calculatoare si Telefoane

Windows 10 Functia Calculatoare Telefoane 1

Windows 10 impune ca aplicatia Your Phone sa fie preinstalata intr-un telefon Android pentru ca sincronizarea de date sa fie facuta, iar unele dintre aceste functii vor fi disponibile inclusiv pe iPhone. Cel putin pozele dintre cele doua tipuri de dispozitive vor putea fi sincronizate prin Windows 10 impreuna cu notificarile, insa din cauza limitarilor impuse de catre compania Apple, ramane de vazut in ce masura Microsoft va putea oferi chiar ceea ce isi doreste.

“Coming soon, we’re bringing the first set of features to Your Phone app for Windows Insiders with an Android device. Snap a pic on your Android, see it on your PC. You can finally stop emailing yourself photos. With Your Phone app, your Android’s most recent photos sync to your PC automatically. Need to add a photo to your presentation? Want to spruce up that selfie with some Windows Ink action? Just drag and drop.”

Windows 10 are noua functionalitate testata impreuna cu cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare, iar conform informatiilor existente acum, lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc undeva prin octombrie. Microsoft ar dori sa ofere aceasta functionalitate in octombrie pentru utilizatorii Windows 10 care au telefoane Android, la inceput, iar avand in vedere ca implementarea pe iPhone e mai dificila, in momentul de fata nimeni nu stie cand ar putea ajunge si pe platforma Apple, deci am putea astepta pana in 2019.