iOS 12 CONFIRMA Noile Modele ale iPad Pro 2018

iOS 12 confirma noile modele ale iPad Pro 2018 pe care compania Apple urmeaza sa le anunte in toamna, noul design fiind deasemenea dezvaluit de iOS.

iOS 12 CONFIRMA iPad Pro 2018

iOS 12 a confirmat ieri faptul ca Apple vrea sa implementeze in iPhone X Plus un ecran foarte mare, dar si alte noutati pregatite pentru toamna, iar acum confirma si iPad Pro 2018. Mai exact, o iconita descoperita in cadrul iOS 12 confirma noul design pe care tabletele iPad Pro 2018 urmeaza sa il aiba, inclusiv implementarea Face ID pentru deblocare.

iOS 12 are aceasta iconita noua disponibila in interfata pentru informatii privind bateria tabletelor, ea confirmand faptul ca iPad Pro 2018 va avea un ecran cu margini foarte subtiri. Puteti vedea si singuri cat de mare este diferenta dintre cele doua tipuri de tablete ale companiei Apple, asa ca zvonurile de pana acum care spuneau ca iPad Pro 2018 va avea ecran cu margini mai subtiri par sa se adevereasca.

iOS 12 CONFIRMA Noile Modele ale iPad Pro 2018

iOS 12 CONFIRMA iPad Pro 2018 1

iOS 12 confirma deasemenea faptul ca Apple va renunta la butonul Home pentru iPad Pro 2018, iar asta confirma faptul ca Face ID va fi oferit, desi in imagine nu se observa vreo noua camera. E posibil ca Apple sa nu decupeze ecranul iPad Pro 2018 pentru a implementa o camera TrueDepth, iar marginea sa fie suficient de lata pentru integrare usoara.

iOS 12 confirma practic tot ceea ce am asteptat pana in prezent de la iPad Pro 2018, compania Apple dezvaluind cu mult in avans noutatile pe care urmeaza sa le anunte. Acestea fiind spuse, acum nu mai pot exista dubii cu privire la faptul ca iPad Pro 2018 va avea un design complet modificat, iOS 12 avand cu siguranta si alte surprize ascunse de Apple.

Articolul precedentSamsung GALAXY S10 Concept ARATA Telefonul VISAT de Fani
Articolul următoriOS 12: Schimbarea IMPORTANTA pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.