iOS 12: Schimbarea IMPORTANTA pentru iPhone si iPad

iOS 12 are o schimbare foarte importanta implementata pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, americanii luand intreaga lume prin surprindere cu modificarea.

iOS 12 baterie IMPORTANTA iPhone iPad

iOS 12 aduce o schimbare foarte importanta pentru iPhone si iPad incepand cu versiunea beta 5 pe care compania Apple a lansat-o, ea urmand a fi oferita oficial din toamna pentru toata lumea. Mai exact, vorbesc despre functia Battery HealthStare sanatate baterie, aceasta fiind scoasa din versiunea beta de catre compania Apple incepand cu versiunea beta 5 a iOS 12.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca acum iOS 12 marcheaza aceasta sectiune din aplicatia de setari fara marcajul beta, semn ca Apple a testat suficient sistemul. Apple a implementat aceasta sectiune in iOS 11 pentru a le permite posesorilor de iPhone sa vada care este starea de sanatate a bateriei, si daca performantele le sunt limitate de catre iOS.

iOS 12: Schimbarea IMPORTANTA pentru iPhone si iPad

iOS 12 IMPORTANTA iPhone iPad 1

iOS 12 va fi versiunea oficiala a iOS care le va spune utilizatorilor cu exactitate ce procent din baterie mai poate fi incarcat pentru utilizare zilnica, un aspect extrem de important pentru orice iDevice. Cei de la Apple nu au elimitat sistemul care limiteaza performantele iPhone daca bateria nu mai retine suficient de multa energie, asa ca functia e foarte utila.

Apple pare sa fi adunat suficient de multe date in lunile care au trecut din momentul lansarii acestei functii si pana acum, asa ca puteti privi datele de acolo ca fiind exacte. In momentul de fata pare improbabil ca iOS 12 sa readuca marcajul beta pentru aceasta functionalitate, insa orice e posibil, dar in beta 5 lucrurile par sa arate ca Apple a definitivat testul pentru functie.

Articolul precedentiOS 12 CONFIRMA Noile Modele ale iPad Pro 2018
Articolul următoreMAG: 1000 LEI Pret Redus pentru Samsung Galaxy S7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.