Samsung GALAXY S10 Concept ARATA Telefonul VISAT de Fani

Samsung GALAXY S10 apare astazi intr-un nou concept care ne arata telefonul la care viseaza fanii companiei coreene de foarte mult timp, multe schimbari fiind asteptate.

Samsung GALAXY S10 Concept Telefonul Fani

Samsung GALAXY S10 apare intr-un nou concept extrem de interesant care arata intr-o buna masura telefonul pe care il asteapta pentru lansare foarte multi dintre fanii companiei coreene in momentul de fata. Samsung GALAXY S10 este anuntat cu destul de multe schimbari in 2019, aceasta fiind o versiune aniversara a seriei de smartphone-uri produse de catre coreeni, modelul urmand a fi al zecelea din intreaga istorie, deci ar trebui sa fie special.

Samsung GALAXY S10 este anuntat de catre diverse zvonuri ca fiind pregatit pentru lansare cu o schimbare speciala, mai exact un cititor de amprente integrat in ecran, o premiera pentru coreeni. Asta inseamna ca in carcasa nu se va mai regasi un cititor de amprente fizic, acest concept aratand aceasta schimbare pentru Samsung GALAXY S10, si o carcasa mult mai eleganta, in care vedem doar o camera tripla si un flash LED pozitionat imediat langa ea.

Samsung GALAXY S10 Concept ARATA Telefonul VISAT de Fani

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba deasemenea mai mult din panoul frontal ocupat de ecran, iar acest concept ne arata ca marginea inferioara dispare aproape complet, in partea superioara fiind in continuare vizibil un bezel. Desigur ca in versiunea finala a Samsung GALAXY S10 acesta ar putea avea o dimensiune cu mult redusa fata de ceea ce vedem in concept, insa totul depinde de capacitatea Samsung de a face o asemenea schimbare uriasa.

Samsung GALAXY S10 este pregatit de catre compania Samsung pentru lansare la inceputul anului 2019, Mobile World Congress 2019 fiind evenimentul in care ar trebui sa fie prezentat pentru lumea intreaga de catre Samsung. Trei modele ale Samsung GALAXY S10 ar urma sa fie lansate de catre coreeni pe pietele globale, ele urmand a avea ecrane de 5.8 inch, 6.1 inch, si 6.4 inch, schimbari majore pentru componentele interne fiind deasemenea asteptate, impreuna cu multe alte noutati.