Google Pixel 3 XL si Prima MARE DEZAMAGIRE

Google Pixel 3 XL are prezentata astazi o posibila mare dezamagire pentru fanii care asteapta lansarea sa, iata dovada care ridica multe semne de intrebare.

Google Pixel 3 XL MARE DEZAMAGIRE

Google Pixel 3 XL are parte de o prima posibila dezamagire dezvaluita astazi dupa ce un test de performante pentru noul smartphone al celor de la Google a aparut pe internet in cursul noptii trecute. Mai jos puteti vedea testul de performante facut folosind aplicatia Geekbench pe un presupus Google Pixel 3 XL, el confirmand ceea ce ne asteptam, adica faptul ca telefonul va avea un chip Qualcomm Snapdragon 845, dar si ca performantele vor fi slabe.

Google Pixel 3 XL are in test un scor mai mic decat al vastei majoritati de telefoane premium de pe piata, inclusiv Samsung Galaxy S9, sau viitorul Samsung Galaxy Note 9, iar asta nu e prea bine. Mai mult decat atat, Google Pixel 3 XL are doar 4 GB RAM confirmati in acest test, iar telefoanele Android existente ofera o experienta nu foarte buna cu atat de putin RAM, de aceea pana si Samsung foloseste 6 GB in anumite modele lansate deja.

Google Pixel 3 XL si Prima MARE DEZAMAGIRE

Google Pixel 3 XL MARE DEZAMAGIRE 1

Google Pixel 3 XL va avea totusi Android P preinstalat de catre companai Google, iar aceste modele de telefoane sunt optimizate cat se poate de bine, insa performantele lor vor fi inferioare fata de cele ale iPhone 9 si iPhone X. In testele sintetice de performante iPhone X intrece Samsung Galaxy S9, deci e destul de logic faptul ca Google Pixel 3 XL va fi intrecut de noile modele ale iPhone din 2018 chiar din momentul in care va ajunge pe piata.

Google Pixel 3 XL are exact aceleasi componente precm Google Pixel 3, deci ambele telefoane vor veni cu aceleasi performante cand vor fi lansate, asa ca utilizatorii vor avea parte de aceeasi experienta, in mod teoretic. Google Pixel 3 XL ar trebui sa fie prezentat si lansat de catre compania Google in toamna acestui an, seria fiind dedicata in principal dezvoltatorilor de aplicatii pentru Android, insa daca performantele nu vor fi de top, camera cu siguranta va fi.

4 COMENTARII

  1. Daca era dupa logica lui Viorel ca SD845 nu ofera prea multe fata de SD835…nici samsung s9 sau pixel 3 si tot restul nu ar fi trebuit sa ofere SD835..
    Toti cei ce o fac/au facut-o, sunt mai prosti fata de Viorel…el stie mai bine, e in tema

  2. Daca era dupa logica lui Viorel ca SD845 nu ofera prea multe fata de SD835…nici samsung s9 sau pixel 3 si tot restul nu ar fi trebuit sa ofere SD835..
    Toti cei ce o fac/au facut-o, sunt mai prosti fata de Viorel…el stie mai bine, e in tema