Samsung GALAXY NOTE 9: LIVE VIDEO cu LANSAREA

Samsung GALAXY Note 9 LIVE video de la lansarea din New York ne prezinta noul model de telefon mobil pe care compania coreeana l-a pregatit pentru fani.

Samsung GALAXY NOTE 9 LIVE VIDEO LANSAREA

Samsung GALAXY NOTE 9 live video de la lansarea care are loc in New York este disponibil multumita unui stream video live de la eveniment pe care cei de la Samsung il pun la dispozitie. Ca in fiecare an, cei de la Samsung transmit live pentru intreaga lume conferinta care are loc in New York, deci putem vedea in direct noul Samsung GALAXY NOTE 9.

Samsung GALAXY NOTE 9 este asteptat de nu foarte multa lume pentru ca nu face parte dintr-o serie de telefoane cu vanzari extrem de bune, dar chiar si asa, asteptarile sunt mari. Samsung GALAXY NOTE 9 a fost dezvaluit in fel si chip pana astazi, cu majoritatea noutatilor, asa ca acest live video cu lansarea nu va face altceva decat sa confirme noutatile.

Samsung GALAXY NOTE 9: LIVE VIDEO cu LANSAREA

Samsung GALAXY NOTE 9 nu va fi lansat in magazine chiar de astazi de catre cei de la Samsung, si se pare ca nici macar precomenzile nu vor incepe chiar acum. Conform celor mai recente informatii, Samsung GALAXY NOTE 9 urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda incepand de saptamana viitoare, iar pe 24 august va fi lansat in magazine.