Huawei Mate 20 Pro: Bateria URIASA Confirmata OFICIAL

Huawei Mate 20 Pro are noua baterie cu capacitate uriasa confirmata in mod oficial pentru fanii care asteapta sa cumpere noul model de telefon al chinezilor.

Huawei Mate 20 Pro Bateria URIASA OFICIAL

Huawei Mate 20 Pro va avea o baterie uriasa integrata de catre compania Huawei, chinezii confirmand astazi, destul de oficial, faptul ca pentru viitorul flagship vor uimi cu o schimbare la care putina lume se astepta. Desi Huawei P20 Pro are o baterie cu capacitate de 4000 mAh, pentru Huawei Mate 20 Pro este asteptata una si mai mare, compania Huawei publicand imaginea de mai jos pentru a da de inteles care sunt planurile sale pentru toamna 2018.

Huawei Mate 20 Pro ar putea avea o baterie de cam 4400 mAh, daca ar fi sa ghicesc in baza imaginii publicate de catre cei de la Huawei, ei desenand o baterie mai mare decat cea de 4000 mAh implementata in P20 Pro. O crestere de 400 mAh a bateriei Huawei Mate 20 Pro in comparatie cu cea a modelelor vechi ar trebui sa aduca si o crestere de macar 10% pentru autonomia bateriei telefoanelor, insa aceasta ar putea fi chiar si mai mare decat atat.

Huawei Mate 20 Pro: Bateria URIASA Confirmata OFICIAL

Huawei Mate 20 Pro Bateria URIASA OFICIAL 1

Huawei Mate 20 Pro va avea o baterie de capacitate mai mare decat cea integrata in Samsung Galaxy Note 9, coreenii dorind sa-i ajunga din urma pe chinezi, asa ca acestia din urma trebuie sa faca un alt salt. Puteti vedea ca Mate 10 Pro si P20 Pro au baterii de aceeasi capacitate, deci pentru Huawei Mate 20 Pro era clar ca e nevoie de ceva de capacitate mai mare, iar aceasta este o veste excelenta pentru toti fanii companiei care asteapta telefonul.

Huawei Mate 20 Pro va veni deasemenea cu un nou chip Kirin 980, cu minim 6 sau 8 GB de memorie RAM, cu minim 128 GB spatiu de stocare, cititor de amprente ultrasonic integrat in ecran, si o camera principala tripla. Huawei Mate 20 Pro este asteptat pentru lansare in toamna acestui an, impreuna cu alte doua modele din seria Mate 20, insa deocamdata nu se stie si la ce pret ar urma sa fie pus in vanzare de catre cei de la Huawei.