Samsung GALAXY Note 9: EFORTURI MARI de a Creste Vanzarile

Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat de catre compania Samsung astazi, coreenii urmand a face o serie de eforturi mari pentru a si creste vanzarile de telefoane.

Samsung GALAXY Note 9 EFORTURI Vanzari

Samsung GALAXY Note 9 are parte de toata atentia si toate eforturile Samsung, care pare sa fie destul de disperata sa creasca vanzarile noului model de telefon, care urmeaza sa fie prezentat chiar in cursul acestei zile. Conform unei publicatii coreene, Samsung GALAXY Note 9 va fi lansat de catre cei de la Samsung cu toate eforturile necesare facute pentru a creste vanzarile dupa ce Samsung GALAXY S9 a fost un esec real si sansele ca vanzarile sale sa creasca sunt infime.

Samsung GALAXY Note 9 va aduce noutati in comparatie cu modelul anterior, insa vasta majoritate a acestora vor fi in interiorul carcasei, aspectul exterior urmand a ramane neschimbat, ceea ce va supara unii fani. Samsung GALAXY Note 9 nu va avea nici un pret mai mare decat modelul anterior, in anumite zone, in timp ce in zonele de pe glob unde va fi usor mai scump, nu va fi vorba despre o diferenta extrem de mare, schimbarile compensand-o.

Samsung GALAXY Note 9: EFORTURI MARI de a Creste Vanzarile

Samsung GALAXY Note 9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu ziua de luni, iar cei de la Samsung urmeaza sa includa o varietate de cadouri in pachetele care vor fi livrate clientilor din lumea intreaga. Separat de acestea, cei de la Samsung se gandesc si la alte metode de a impulsiona achizitia Samsung GALAXY Note 9 pentru clientii din lumea intreaga, insa e greu de spus in ce masura vor reusi sa faca asta, avand in vedere situatia Samsung GALAXY S9.

“Samsung is seeking last-minute measures to boost sales of the new phones after recording lower-than-expected sales of the Galaxy S9 and S9+ phones in the first half of the year. The South Korean phone manufacturer was set to unveil its second flagship smartphone for the year in New York at midnight on Thursday, and begin the preorder process Monday in the Korean market.”

Samsung GALAXY Note 9 nu este un telefon dintr-o serie care a inregistrat vreodata vanzari foarte bune, 10 milioane de unitati fiind vandute in cam fiecare jumatate de an in urma lansarii de catre Samsung. Cat succes va avea Samsung GALAXY Note 9 ramane de vazut, insa telefonul este asteptat pentru lansare astazi incepand cu ora 18:00, asa ca vom afla toate noutatile privind noul smartphone, si ce surprize mai are pregatite compania Samsung.