Google Maps: Schimbarea SURPRIZA pe iPhone si Android

Google Maps are o noua schimbare surpriza descoperita pentru iPhone si Android, compania Google oferind ceva ce utilizatorii doreau sa vada de mult timp.

Google Maps Schimbarea SURPRIZA iPhone Android

Google Maps pregateste o functie surpriza pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind descoperita in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru cel din urma sistem de operare pentru telefoane mobile. Nu vorbim despre o functie foarte importanta pentru Google Maps, insa e una care va bucura cu siguranta multi utilizatori, iar asta deoarece ea va permite schimbarea iconitei standard de localizare cu o alta, deocamdata 4 fiind disponibile pentru noi.

Google Maps are o sageata albastra care afiseaza in mod standard locatia utilizatorilor pe harta in momentul in care folosim sistemul de navigare ghidata, insa in curand va exista optiunea de a o inlocui cu o alta iconita predefinita. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, cei de la Google au implementat alte trei separat de sageata albastra standard din Google Maps, iar asa exista un total de 4 iconite dintre care putem alege pentru identificarea pe harta in timpul geolocalizarii.

Google Maps: Functia SURPRIZA pe iPhone si Android

Google Maps Schimbarea SURPRIZA iPhone Android 1

Google Maps a implementat recent cateva functii foarte interesante pentru iPhone si Android, cea mai recenta dintre ele trimitand si nivelul de energie al bateriei catre prieteni cand le partajam locatia noastra. Mai mult decat atat, inainte de ea, Google Maps a lansat o noua functie care ne ajuta sa descoperim cele mai bune localuri in care putem manca, Google creand aceste liste in baza informatiilor venite de la utilizatorii din lumea intreaga ai platformei.

Google Maps a facut deasemenea cateva schimbari pentru interfata in lunile trecute, aducand design-ul material al celor de la Google si in aplicatia pentru iPhone si Android, folosita de atata lume. Aplciatia Google Maps pentru iPhone si Android este folosita de sute de milioane de persoane din intreaga lume, iar in momentul de fata nu se stie cand vom avea noile iconite pentru identificare in timpul geolocalizarii, as aca ramane doar sa asteptam.