iOS 12: Imbunatatirea URIASA pentru iPhone

iOS 12 aduce o imbunatatire uriasa pentru telefoanele iPhone, compania Apple implementand-o fara a anunta in mod oficial ce schimbari a facut pentru clienti.

iOS 12 Imbunatatirea URIASA iPhone

iOS 12 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Apple cu foarte multe noutati, iar printre ele se numara si o imbunatatire substantiala pentru camera telefoanelor iPhone. Creatorul celebrei aplicatii Halide ne arata o comparatie intre ceea ce inregistreaza iOS 11 si iOS 12 pentru functia Portret a iPhone, iar diferentele sunt majore.

iOS 12 reuseste sa recunoasca mult mai bine fetele utilizatorilor si sa le separe mult mai usor cand vine vorba despre inregistrarea pozelor folosinf cuntia Portret din iPhone. Multumita acestei schimbari uriase aduse de catre iOS 12 pentru aplicatia Camera din iPhone, utilizatorii vor avea posibilitatea de a inregistra poze mult mai exacte cu functia Portret.

iOS 12: Imbunatatirea URIASA pentru iPhone

iOS 12 nu a avut anuntate schimbari pentru inregistrarea de poze si clipuri video folosind iPhone, insa iata ca desi cei de la Apple nu anunta schimbarile, dezvoltatorii le gasesc. Avand in vedere ca aceasta imbuntatire pentru camera iPhone este facuta prin software, si nu printr-un alt senzor de imagine, atunci iOS 12 ar trebui sa aduca imbunatatirea pentru toti utilizatorii.

iOS 12 are anuntate foarte multe imbunatatiri pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar separat de cele pentru camera, urmeaza sa primim foarte multe lucruri noi, majoritatea mici, insa. iOS 12 este programat de catre compania Apple pentru a fi lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in toamna, iar jumatatea lunii septembrie e cel mai probabil perioada in care va fi oferit.

8 COMENTARII

  1. Sa îmi bag darlauu in el Apple cu ios-u lui ! Aveam iOS 10.3.3, pentru a ma conecta la Apple Watch m-a obligat sa fac update la iOS 11, acum din 6 ore de utilizare cât aveam înainte, debea ajung la 3 jumate ! Sa-i f..t