Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Camera TRIPLA Explicata

Samsung GALAXY S10 are oferite primele detalii cu privire la camera triple pe care compania coreeana Samsung intentioneaza sa o implementeze in noile modele.

Samsung GALAXY S10 Camera TRIPLA

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung cu o camera tripla, in cel putin modelul Plus, iar astazi aflam cateva detalii cu privire la senzorii de imagine care vor fi integrati in aceasta camera. Partea interesanta a informatiilor de astazi sta totusi in faptul ca Samsung GALAXY S10 nu ar urma sa fie primul model de smartphone al coreenilor care va avea o camera tripla integrata, cele din seria Galaxy A urmand a o avea intai.

Samsung GALAXY S10 va avea, totusi, camerele cele mai bune, iar asta pentru ca Samsung vrea sa le ofere clientilor cea mai buna experienta de utilizare pentru telefoanele mobile premium. Conform informatiilor aparute astazi, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba integrata o camera tripla cu senzori de imagine de 12 megapixeli, 16 megapixeli, si 13 megapixeli, o combinatie care ar putea oferi cea mai buna calitate pentru inregistrarea pozelor.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, Camera TRIPLA Explicata

Samsung GALAXY S10 va avea un senzor wide-angle cu rezolutie de 12 megapixeli, si cel mai probabil deschidere variabila, ca in cazul Samsung GALAXY S9, senzorul de 16 megapixeli fiind unul super-wide, precum in alte modele de telefoane. Mai mult decat atat, Samsung GALAXY S10 va avea si un senzor telephoto cu rezolutie de 13 megapixeli, acesta urmand a oferi si zoom optic mai mare decat in cazul modelelor actuale, el fiind estimat la maxim 5X.

“This triple camera is being developed with a combination of 12 million pixel wide angle, 13 million pixel telephoto and 16 million pixel super wide angle camera. Samsung Electronics originally planned to mount a triple camera on only one of the three Galaxy S10 series models. However, it was determined that the plan was changed and the two cameras were equipped with a triple camera.”

Samsung GALAXY S10 si modelul Plus ar putea avea o camera tripla integrata de catre cei de la Samsung, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur pentru ca planurile coreenilor nu au fost finalizate. Avand totusi in vedere ca Samsung GALAXY S10 va fi lansat undeva prin luna martie a anului viitor, vom afla cu siguranta toate detaliile importante ale telefonului cu suficient de mult timp inainte ca el sa fie lansat de catre cei de la Samsung.