Samsung GALAXY Note 9: RECORD, are cel mai BUN Ecran

Samsung GALAXY Note 9 stabileste un nou record in materie de ecrane pentru smartphone, telefonul avand cel mai bun ecran creat vreodata de producatori.

Samsung GALAXY Note 9 RECORD BUN Ecran

Samsung GALAXY Note 9 are cel mai bun ecran pentru smartphone-uri, noul model de telefon al companiei Samsung stabilind si recorduri pentru industria mobila, asa cum s-a intamplat si cu Samsung GALAXY S9, sau iPhone X. Samsung GALAXY Note 9 a fost testat de catre expertii de la DisplayMate saptamana trecuta, iar acestia au ajuns la concluzia ca Samsung GALAXY Note 9 are un ecran fara egal, cei de la Samsung reusind sa ofere imbunatatiri chiar si fata de modelele din primavara.

Samsung GALAXY Note 9 a primit nota A+ de la expertii in ecrane, acestia spunand ca noul ecran OLED reda imaginile la o calitate care este aproape imposibil de deosebit de realitatea din jurul nostru. Samsung GALAXY Note 9 ofera deasemenea si o luminozitate foarte ridicata, de 1050 nits, cand este setata la valoarea maxima, ea depasind seria anterioara, dar si multe alte modele de smartphone-uri lansate de catre diversi producatori pana acum.

Samsung GALAXY Note 9: RECORD, are cel mai BUN Ecran

Samsung GALAXY Note 9 stabileste recorduri in ceea ce priveste acuratetea culorilor, dar si intensitatea acestora, unghiurile de vizibilitate fiind deasemenea mult mai bune decat in cazul modelelor anterioare. De partea cealalta avem cea mai mica nota obtinuta pentru gradul de reflexie al ecranului, aceasta fiind de 4.4 pentru Samsung GALAXY Note 9, ea fiind cea mai mica masurata vreodata pentru un smartphone, asa cum s-a intamplat si cu Samsung GALAXY Note 8 anul trecut.

“The Galaxy Note9 is the most innovative and high performance Smartphone display that we have ever Lab tested, breaking and establishing many new Display Performance Records that are listed above. The Galaxy Note9 delivers uniformly consistent all around Top Tier Display Performance and receives All Green (Very Good to Excellent) Ratings in All of the DisplayMate Lab Test and Measurement Categories.”

Samsung GALAXY Note 9 este considerat de catre expertii de la DisplayMate ca avand cel mai inovativ ecran pentru smartphone, acesta oferind si cele mai bune performante inregistrate pana acum de catre ei. Samsung GALAXY Note 9 este, practic, un smartphone care stabileste noi recorduri in materie de calitate a ecranelor, recorduri pe care compania Apple nu le va putea dobora foarte usor, insa este de asteptat ca ea sa incerce cu toata puterea sa o faca.

24 COMENTARII

  1. Da da ????
    Și Dacia Pitești îi învață pe ăia de la Renault cum să vopsească motorul, ca să fie mai performant!

  2. Păi dacă vine iPhone cu un ecran mai bun, tot meritul Samsung va fi! Trebuie ca cineva să fie tâmp rău să nu înțeleagă asta ..

  3. Daca vine cu ceva mai bun la o luna dupa note 9, e clar ca nu e meritul samsung altfel bagau acel ceva mai bun in note 9,deci doar debilii nu inteleg

  4. Da da ????
    Și Dacia Pitești îi învață pe ăia de la Renault cum să vopsească motorul, ca să fie mai performant!

  5. hahaha, nici tu nu crezi asta…iar anul trecut a fost dovada…Samsung nu a reusit fara ajutorul Apple sa faca un oled cu o asemenea acuratete si uniformitate in luminozitate
    Noroc ca le-a zis astia ce sa construiasca si cum
    Auzi si tu samsung l-a proiectat…ma mir ca nu le-a proiectat un display de 4″ oled
    CATA IMBECILITATE hahahaah

  6. Uite, eu ți-am dat deja un răspuns la comentariul ăsta al tău, dar văd că mi-a intrat la moderare. Cu toate astea, comentariul tău nu este moderat deși ai scris o jignire cu majuscule, să se vadă! Asta arată că tu ai un tratament special pentru echipa idevice, ori că tu faci parte din echipa idevice. Ești tu, @undercover?

    Copiez aici răspunsul anterior poate acum nu va fi moderat, cu oarecare modificări ca să nu fie Spam:

    “Faci de rușine comunitatea fanilor Apple!

    Clientul Apple comandă o mașină nouă. Spune ce caracteristici să aibă mașina, dar producătorul are meritul de a o produce. Clientul este doar beneficiarul.
    Comandă un tort pentru o petrecere, dar tu nu ai niciun merit, ci bucătarul care l-a făcut!
    Adică..Tu chiar nu ai capacitatea “intelectuală” să înțelegi atâta lucru????

    Apple nu are absolut niciun know-how în domeniul OLED, asa cum clientul nu are niciun fel de know-how în producția de torturi!”

  7. În formula 1 există mai multe echipe care folosesc exact același tip de motor doar că perfoamanțele lor (ale motoarelor) diferă (substanțial) în funcție de mașinile pe care sunt montate, pentru că sunt cuplate la transmisii, cutii de viteze, sisteme de evacuare etc diferite.

    Așa și cu ecranele telefoanelor: ele pot fi identice, însă sunt conectate la alte componente fizice (controlere, straturi de control, componente adiționale etc) și softuri (drivere, gama de culori, standarde) care le diferențiază.

    Meritul Samsung este unul important, însă se reduce la capacitatea de a crea ecranul brut, lui Apple revenindu-i toate laudele ce privesc aspectele importante, care aduc valoare produsului final și-l diferențiază.
    Deși diferită contribuția fiecărei companii, ecranul nu ar exista fără implicarea amândurora, deci ambele merită să se așeze pe aceeași treaptă a podiumului.

  8. Lasă tu comparațiile între un smartphone și o mașină. Gradul de complexitate între cele două este total disproporționat.
    Apple nu are nicio cunoștință, nicio tehnologie in domeniul OLED. De fapt ei nu au nici un domeniul IPS LCD. Ei cumpără totul de-a gata… Mare companie inovatoare, n-am ce spune.

    Samsung și-a îmbunătățit ecranele la fiecare generație de AMOLED, și à luat premii peste premii în fiecare an: S4, a depășit S3, apoi a fost depășit de S5, care la rându-i à fost depășit de S6, apoi de S7, și tot așa. Ciclul de îmbunătățire este cam de 6 luni la Samsung. Ca drept dovadă, ecranul din Note 9 este acum cel mai bun ecran implementat vreodată într-un smartphone, și NU ! Apple NU are nicio contribuție aici.

    S-a întâmplat să ia Apple lotul cel mai bun acum, dar asta nu înseamnă absolut deloc că Apple are vreo contribuție majoră.
    Driverele primare sunt livrate tot de Samsung,.. Apple poate à adus ceva diferențe la saturație, culori, chestii minore, dar grosul e făcut de Samsung.

    Este prostie curata ca cineva sa laude Apple pentru produsul Samsung.

  9. Ah, să înțeleg că un ecran de telefon se poate compara – în privința gradului de complexitate – cu un tort, însă nu se poate compara cu motorul unei mașini?

    Firește că eu m-am referit exclusiv la ecranele folosite în dispozitivele Apple (așa cum ai început tu discuția) și nu la cele din produsele Samsung (aș putea gândi că firma coreeană a învățat de la inginerii Apple, însă ar fi o speculație pe care eu n-aș face-o niciodată) – dacă nu s-a înțeles acest lucru, îl spun acum în mod explicit.

    Ecranele telefoanelor au ajuns de câțiva ani la un nivel atât de ridicat încât diferențele dintre ele – la nivel de percepție a ochiului utilizatorului normal – sunt minime.
    Note 9 are ecranul mai bun (în teste), următorul iPhone îl va avea și mai bun (așa cum s-a întâmplat în fiecare din ultimii cred că 5 ani) – și acest lucru poate doar să ne bucure -, însă, puse unul lângă altul, pentru utilizator vor fi la fel de calitative ca ecranele din 7 și S7.

  10. Eu nu am comparat ecranul cu un tort. I-am explicat lui Srb care este contribuția clientului și care este contribuția producătorului.

    Dacă iPhone va avea un ecran mai bun decât cel al Note 9, va fi meritul producătorului acelui ecran, care va fi ăla: LG, Samsung, etc. Însă nu va fi meritul clientului Apple.

  11. Tu ai comparat un produs finit – mașina, tortul – cu o componentă – parbrizul, topping-ul (adică ecranul unui telefon) – ceea ce este greșit.

    Samsung deține tehnologia să pună câteva straturi de molecule organice între doi electrozi (tehnologia este mai complexă, însă o reduc de dragul discuției) și primește toate laudele pentru acest lucru, însă meritul rezultatului dat de punerea unei ANUMITE molecule într-un ANUMIT strat organic îi aparține lui Apple.

    Te asigur că torturile făcut de doi producători diferiți poate fi și ele complet diferite, chiar dacă amândoi folosesc exact aceleași ingrediente, pentru că, așa cum spuneai, contribuția esențială este cea a cofetarului iar în acest caz cofetarul este Apple.