Samsung GALAXY X: LANSARE Fara o Functie IMPORTANTA

Samsung GALAXY X va fi lansat de catre compania coreeana fara o functie foarte importanta pe care utilizatorii o asteptau pentru 2019, dar care nu e pregatita.

Samsung GALAXY X LANSARE Functie IMPORTANTA

Samsung GALAXY X va fi lansat de catre compania Samsung la inceputul anului 2019, insa fara una dintre functiile cele mai asteptate pentru telfeoanele mobile in cursul anului viitor. Cei de la Samsung au confirmat in cursul zilei de ieri ca Samsung GALAXY X urmeaza sa fie primul telefon pliabil care va ajunge pe pietele globale, insa se pare ca va fi pus in distributie fara una dintre functiile cele mai importante pe care fanii sperau sa le aiba disponibile in telefon.

Samsung GALAXY X va fi lansat de catre compania Samsung fara compatibilitate cu retelele 5G, coreenii afirmand ca intentioneaza sa aduca suport pentru aceasta tehnologie abia prin luna martie a anului viitor. Nici macar Samsung GALAXY S10 nu va avea integrat suport pentru retelele 5G, astfel ca vorbim despre un alt model de smartphone cu el integrat, iar Samsung GALAXY X va veni cu functii speciale pentru un telefon pliabil, probabil chiar si fara Qualcomm Snapdragon 855, sau Exynos 9820.

Samsung GALAXY X: LANSARE Fara o Functie IMPORTANTA

Samsung GALAXY X va avea o gama variata de inovatii integrate de catre compania Samsung pentru clientii sai, iar conectivitatea 5G ar fi fost inutila, in conditiile in care nu prea exista retele active la nivel global. Cei de la Samsung stiu acest lucru, iar pentru a evita probleme de functionare, sau aparent de supraincalzire a telefoanelor, din cauza integrarii 5G, au decis sa nu ofere tehnologia in Samsung GALAXY X, sau chiar in Samsung GALAXY S10 anul viitor.

 

Samsung GALAXY X ar trebui sa fie un telefon lansat in premiera mondiala de catre cei de la Samsung, iar asta pentru ca nici Huawei, si nici alti producatori nu vor putea oferi pentru clienti ceva similar inainte de ianuarie 2019. Samsung GALAXY X este asteptat pentru a fi prezentat in cadrul CES 2019 de catre compania samsung, iar vanzarile a trebui sa inceapa in aceeasi luna ianuarie, dar deocamdata nu se stie la ce pret, desi se vehiculeaza ca ar fi in jurul valorii de 1800 dolari.