Google Search: MODIFICAREA Facuta in SECRET

Google Search are o modificare facuta in secret de catre compania Google pentru motorul de cautare americanii oferindu-le utilizatorilor ceva ce nu isi imaginau.

Google Search MODIFICAREA SECRET

Google Search are parte de o imbunatatire facuta in secret de catre compania Google, cel mai popular motor de cautare de pe planeta devenind mai util pentru persoanele care cauta informatii in fiecare zi. Google Search are incepand de ieri implementata o modificare pentru snippet-urile cu informatii pentru cautarile pe care le fac oamenii, cei de la Google folosindu-se pentru a le arata oamenilor informatiile pe care le cauta fara a mai accesa website-ul de la care au fost preluate.

Google Search a modificat aceasta functionalitate, iar incepand de ieri a inclus in snippet-urile din motorul de cautare si afisarea de sub-topicuri cu informatii bazate pe cautarile facute de catre utilizatori. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta schimbare, Google Search afisand in snippet informatiile relevante, insa sub el afiseaza si o serie de alte informatii relevante pentru cea principala, dar care au mai fost cautate deasemenea de oameni imediat dupa ea.

Google Search: MODIFICAREA Facuta in SECRET

Google Search MODIFICAREA SECRET 1

Google Search afiseaza in mod automat snippet-urile in functie de cautarile pe care le facem, iar sub-topicurile sunt afisate deasemenea in baza algoritmilor companiei Google, ei „invatand” din cautarile noastre. Inteligenta artificiala joaca un rol foarte important pentru Google Search, compania Google analizand tot ceea ce cauta utilizatorii pentru a le putea afisa doar cele mai relevante informatii in baza cautarilor pe care le fac, iar lumea apreciaza asta din plin.

„Now when you search for something like [quartz vs. granite], you’ll see a panel with a set of relevant subtopics to explore. As another example, when you search [emergency fund], you’ll get a quick view of information that relates to the recommended size, purpose, and importance of an emergency fund, and you can easily click the links to these relevant sources to learn more.”

Google Search are in momentul de fata facuta aceasta modificare doar pentru utilizatorii care acceseaza motorul de cautare de pe terminale mobile, dar peste nu foarte mult timp vor ajunge inclusiv pe calculatoare. Google Search are aceasta modificare implementata initial in SUA de catre compania Google, insa desigur ca ea va fi extinsa la nivel global de catre americani, astfel ca toti utilizatorii se vor putea bucura intr-un viitor nu foarte indepartat de ea.

Articolul precedenteMAG: Ofertele cele mai BUNE la iPhone 8 in Weekend
Articolul următoriPhone: Asa va INLOCUI Cheia Masinii Tale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.