Samsung GALAXY Note 9 e BAGAT pe Gatul Clientilor Vechi

Samsung GALAXY Note 9 este bagat pe gatul clientilor existenti ai companiei Samsung, iar asta ar putea sugera o problema foarte mare prin care trece compania.

Samsung GALAXY Note 9 BAGAT Gat Clienti

Samsung GALAXY Note 9 a fost prezentat acum 9 zile de catre compania Samsung, moment in care au inceput si precomenzile pentru el, iar orice fel de client care era interesat de el, a aflat cu siguranta despre aparitia noului model de telefon. Samsung pare sa fie totusi de cu totul alta parere, asa ca a decis sa bage telefonul pe gatul clientilor existenti prin afisarea de reclame nesolicitate pentru Samsung GALAXY Note 9 in telefoanelor utilizatorilor Samsung GALAXY.

Samsung GALAXY Note 9 a inceput sa fie promovat de catre cei de la Samsung cu reclame care au inceput sa apara in LockScreen-urile utilizatorilor de telefoane Samsung GALAXY, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Note 9 e promovat deja peste tot pe internet, dar si in lumea reala de Samsung, aceasta metoda mai agresiva ascunde o posibila problema cu vanzarile noii serii.

Samsung GALAXY Note 9 e BAGAT pe Gatul Clientilor Vechi

Samsung GALAXY Note 9 BAGAT Gat Clienti 1

Samsung GALAXY Note 9 nu e primul telefon promovat de catre cei de la Samsung in acest mod, iar coreenii stiu ca metoda nu este agreata de catre clienti, ei fiind criticati de fiecare data cand au folosit-o pentru a-si promova produsele. Samsung stie cat de enervanta este aceasta metoda de promovare pentru clienti, asa ca a o folosi pentru Samsung GALAXY Note 9 la 9 zile dupa prezentare ar putea sugera faptul ca precomenzile nu sunt chiar atat de bune.

Samsung GALAXY Note 9 este un telefon interesant, insa vizual nu are schimbari notabile fata de seria anterioara, iar pe partea hardware e cam un Samsung GALAXY S9 Plus cu un ecran putin mai mare, dar cu un stylus dedicat. In aceasta idee, e usor de inteles de ce clientii ar fi reticenti sa cumpere un Samsung GALAXY Note 9 care costa 1000 de dolari, si ar fi mai interesati de un Samsung GALAXY S9 Plus, care e mai ieftin.