iOS 12 beta 8 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iOS 12 beta 8 performante

iOS 12 beta 8 a fost lansat de catre compania Apple, dupa ce versiunea beta 7 a fost retrasa din cauza unor probleme de performante, care afectau doar telefoanele care au facut Software Update. Apple a promis reduceri cu pana la jumatate a timpilor necesari pentru accesarea aplicatiilor, sau cu reducerea cu 50% a timpului necesar pentru afisarea tastaturii pentru scriere, performantele iDevice-urilor urmand a creste simtitor.

Ei bine in clipurile video de mai jos puteti vedea cum s-au schimbat performantele in iOS 12 beta 8 in comparatie cu iOS 11.4.1 pe cateva modele de telefoane iPhone, iar imbunatatiri exista. Cei de la Apple au prezentat schimbarile procentuale, iar acolo diferentele par uriase, insa in utilizarea zilnica observam ca diferentele intre timpii de deschidere ai aplicatiilor sunt mult mai mici.

iOS 12 beta 8 vs IOS 11.4.1 – Comparatia Performantelor

iPhone 5S, de exemplu, este usor mai rapid in iOS 12 beta 8 fata de iOS 11.4.1, insa diferentele nu sunt „de la cer la pamant”, deci nu trebuie sa va asteptati la ceva mai substantial decat placebo. In cazul iPhone 6S vedem ca pornirea se face mai greu, iar in cazul aplicatiilor lucrurile sunt usor difernte, insa diferente colosale fata de iOS 11.4.1 nu exista, cel putin deocamdata.

Trebuie sa recunosc totusi faptul ca iOS 12 beta 8 pare sa fie ceva mai rapid pe iPhone X in comparatie cu build-ul anterior.

Articolul precedent20 august 2018 – cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store
Articolul următoreMAG: Reduceri de 6900 LEI pentru Laptop-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.