Samsung GALAXY Note 9: Prima PROBLEMA Descoperita

Samsung GALAXY Note 9 are prima problema descoperita inainte de a fi lansat efectiv de catre cei de la Samsung, si e greu de inteles de ce s-a intamplat asta.

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEMA

Samsung GALAXY Note 9 are o prima problema descoperita astazi de catre cineva care s-a specializat in descoperirea de probleme cu smartphone-urile premium, si nu numai, lansate pe pietele globale. Samsung GALAXY Note 9 a fost trecut printr-un test de rezistenta care ne arata ca noul model de telefon rezista destul de bine in ceea ce priveste “tortura”, insa are o problema stupida, care n-ar trebui sa existe la un telefon care costa 1000 de dolari.

Samsung GALAXY Note 9 rezista bine la indoire, si suficient de bine la zgariere, insa daca sunteti interesati sa si aveti butoane pentru el, atunci ar trebui sa il tineti departe de cei carora le place sa va faca glume. Butoanele Samsung GALAXY Note 9 pot fi scoase de catre oricine fara a folosi altceva decat degetul si o unghie nu foarte scurt taiata, iar clipul video de mai jos ne arata la ce nivel s-a ajuns cu un smartphone care costa 1000 de dolari, sau euro.

Samsung GALAXY Note 9: Prima PROBLEMA Descoperita

Samsung GALAXY Note 9 poate ramane fara butoane in doar cateva secunde, insa atunci cand ele sunt reintroduse in carcasa, continua sa functioneze, deci problema nu este extrem de grava, dar este una stupida. Nu stiu ce alt model de telefon care costa 1000 de dolari, sau euro, poate avea butoanele scoase la fel de usor din carcasa precum Samsung GALAXY Note 9, insa iata ca Samsung a reusit sa faca si o prostie de genul acesta, chiar daca nu e grava.

Samsung GALAXY Note 9 este suficient de rezistent, in rest, neputand fi indoit in timpul folosirii obisnuite, asa ca doar furtul butoanelor le-ar putea da batai de cap celor care vor decide sa il cumpere. Ca sa fiu sincer, nu-mi pot explica de ce Samsung GALAXY Note 9 a fost creat cu butoane care pot fi scoase cu degetul de catre oricine are rabdare sa faca asta, si cred ca multi vor rade de aceasta problema, chiar daca ea nu este una grava, in final.

25 COMENTARII

  1. Cred ca da, vad un fel de “cauciuc” acolo, nu cred ca o sa iasa butoanele asa usor dar este aiurea, costa 1000 de dolari pana la urma. Nu vad o problema chiar foarte mare deoarece ele nu ies decat daca sunt fortate dar totusi, costa 1000 de dolari. :))

  2. Sper ca nu are prieteni puși pe șotii sa-i ascundă butoanele.
    Acum e in căutare de replică,e călare pe goagăl după “which part of an iPhone fall out” ?
    Sa mergi cu Note 9 la garanție și sa zici “mi-am pierdut butoanele”!
    Sau peste câtva timp: vând Note 9 impecabil,dar fără butoane(problema cunoscuta la Note 9). ?
    Ori poate e o alta funcție pe care Samsung o are și iPhone nu…

  3. Hahahahahahaha
    Hihihihi
    1.Mi-ai vazut cumva butonul?
    2.Care buton?
    1.Cel de la Samsung!
    2.Te referi la butonul de la tecomanda?
    1.Nu,ma refer la cel de la caramida mea Note 9,am auzit ca mai nou sa ai butoane detasabile este o inovatie!

  4. Chiar superba!
    Samsung deja a inceput cu marketing-ul ca sa isi vanda produsele!Pe Pro TV s-au bagat tare cei de la Samsung cu Note 9!

  5. Ah ! Au trolii material de haz ???
    Nu am văzut în clip sa scoată butoanele cu degetul, ci cu lama de cutter.
    Voi nu vă uitatu în curtea voastră la câte probleme à avut și încă mai are iPhone dar va bucurați că un copil când altul se lovește cu ceva..

  6. Acum înțeleg de ce ai tu pasiunile astea’ cele trei litere, veceuri Samsung, veceuri publice, etc
    Esti scatofil și scatolog ??

  7. ??????
    A ajuns de tot rahatul samsung …
    Daca si la un telefon asa zis de top ii sar butoanele precum popcorn ul ….!!!

  8. Aparent ai o eroare, diferență, butoanele nu sar de nebune, ele sunt scoase după aplicarea unei forțe asupra lor, șansele ca ele să sară de nebune sunt probabil inexistente.

  9. Pastorul a decretat ca butoanele se scot cu unghia , iar oile care nici nu au urmarit video-ul , au inceput sa behaie in extaz.

  10. Hai mai Viorele,nu mai știi de gluma? Am fost puțin ironic,nicidecum hater. Chiar ma bucur ca are succes Note 9. Îmi place ca nu recunoști ca Samsung a dat-o in bara nici când e evident pt toată lumea,mai puțin pt tine. Stai chill,ca vine și rândul lui Apple mai puțin,cu ceva trebuie sa o dea in bara și ei. Și fi sigur ca spre deosebire de tine o sa fiu ironic și la adresa lor dacă va fi cazul.

  11. Hai samsung cu un os propriu stiu ca poti esti cea mai inovativa …. ???
    Ba voi stoti vreu corein inventator ? …acum pe bune …
    viorica si giorgica astept provincia …..