Samsung GALAXY Note 9: Prima PROBLEMA Descoperita

Samsung GALAXY Note 9 are prima problema descoperita inainte de a fi lansat efectiv de catre cei de la Samsung, si e greu de inteles de ce s-a intamplat asta.

Samsung GALAXY Note 9 PROBLEMA

Samsung GALAXY Note 9 are o prima problema descoperita astazi de catre cineva care s-a specializat in descoperirea de probleme cu smartphone-urile premium, si nu numai, lansate pe pietele globale. Samsung GALAXY Note 9 a fost trecut printr-un test de rezistenta care ne arata ca noul model de telefon rezista destul de bine in ceea ce priveste “tortura”, insa are o problema stupida, care n-ar trebui sa existe la un telefon care costa 1000 de dolari.

Samsung GALAXY Note 9 rezista bine la indoire, si suficient de bine la zgariere, insa daca sunteti interesati sa si aveti butoane pentru el, atunci ar trebui sa il tineti departe de cei carora le place sa va faca glume. Butoanele Samsung GALAXY Note 9 pot fi scoase de catre oricine fara a folosi altceva decat degetul si o unghie nu foarte scurt taiata, iar clipul video de mai jos ne arata la ce nivel s-a ajuns cu un smartphone care costa 1000 de dolari, sau euro.

Samsung GALAXY Note 9: Prima PROBLEMA Descoperita

Samsung GALAXY Note 9 poate ramane fara butoane in doar cateva secunde, insa atunci cand ele sunt reintroduse in carcasa, continua sa functioneze, deci problema nu este extrem de grava, dar este una stupida. Nu stiu ce alt model de telefon care costa 1000 de dolari, sau euro, poate avea butoanele scoase la fel de usor din carcasa precum Samsung GALAXY Note 9, insa iata ca Samsung a reusit sa faca si o prostie de genul acesta, chiar daca nu e grava.

Samsung GALAXY Note 9 este suficient de rezistent, in rest, neputand fi indoit in timpul folosirii obisnuite, asa ca doar furtul butoanelor le-ar putea da batai de cap celor care vor decide sa il cumpere. Ca sa fiu sincer, nu-mi pot explica de ce Samsung GALAXY Note 9 a fost creat cu butoane care pot fi scoase cu degetul de catre oricine are rabdare sa faca asta, si cred ca multi vor rade de aceasta problema, chiar daca ea nu este una grava, in final.