iOS 12 Public Beta 7 a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12 public beta 7

iOS 12 public beta 7 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi acum instalata de catre oricine. Toate functiile noi pe care cei de la Apple le ofera in versiunile beta ale iOS 12 sunt acum disponibile pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci oricine le poate folosi.

iOS 12 public beta 7 poate fi instalat de oricine, insa va recomand sa il evitati, deoarece inca exista unele probleme de functionare care va vor strica experienta de utilizare. In ultimele versiuni beta ale iOS 12 compania Apple a rezolvat multe dintre problemele raportate de catre utilizatori, insa experienta ramane in continuare cea a unei versiuni nefinalizate.

NU va recomand sa testati deocamdata iOS 12 public beta 7 pentru ca veti avea mai multe batai de cap decat lucruri bune, iar daca folositi un backup al iOS 11, atunci e posibil sa nu mai puteti revnei la el. Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati iOS 12 public beta 7 si sa asteptati lansarea versiunii publice, care urmeaza sa aiba loc in cursul lunii viitoare..

8 COMENTARII

  1. nu o aduc pe vechile modele…iOS12 deja este gandit pt genul nou de design cu “notch”
    Iar acolo ai iconita in ctrl centre

  2. iPhone x ultimul beta. Iconița nu apare, dar in schimb in control center care apare când dai din dreapta sus, butonul de bluetooth când e activ e albastru. Deci nu vad sensul sa mai apară încă o iconița in bara superioară.