iPhone 9 si iPhone X Plus: Ziua LANSARII a fost CONFIRMATA

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus au ziua lansarii confirmata astazi de catre noi surse, compania Apple planificand sa-si prezinte telefoanele foarte devreme.

iPhone 9 iPhone X Plus Ziua LANSARII CONFIRMATA

iPhone 9 si iPhone X Plus are ziua lansarii confirmata astazi pentru toti cei care inca nu erau sigur ca Apple urmeaza sa prezinte noile modele de telefoane, impreuna cu iPhone 11, la mijlocul lunii septembrie. iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi prezentate impreuna cu iPhone 11 in data de 12 septembrie de catre compania Apple, informatia venind de la Radio Europa 1, din Franta, cei de acolo reusind sa afle informatia de la doua surse separate, apropiate de Apple.

iPhone 9 si iPhone X Plus vor fi lansate de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care este organizata pe data de 12 septembrie, amfiteatrul Steve Jobs urmand a fi ales si de aceasta data de catre cei din Cupertino. Practic, vorbim dspre exact ceea ce astepta cam toata lumea cu privire la prezentarea celor trei noi modele de telefoane, iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus urmand a fi anuntate in fata presei din intreaga lume in acea data.

iPhone 9 si iPhone X Plus: Ziua LANSARII a fost CONFIRMATA

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus nu vor fi singurele modele de telefoane ce vor fi prezentate in cadrul acestei conferinte, cei de la Apple avand in plan sa anunte inclusiv noi modele ale Apple Watch, si iPad. Astazi am aflat noi informatii care confirma ceea ce vor aduce iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus pentru fanii companiei Apple, toate datele importante aparand inainte ca surse din cadrul companiei Apple sa confirme schimbarile notabile.

“Apple will unveil its three new iPhone in a keynote held on September 12 at the Steve Jobs Theater in Cupertino. The brand will present its new iPhone, as well as a new Apple Watch during a event to be held at the Steve Jobs Theater, the auditorium of the firm’s headquarters in Cupertino.”

iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus urmeaza sa fie puse in vanzare de catre compania Apple la preturi destul de apropiate de cele pe care le au seria iPhone 8 si iPhone X, unii spunand ca ar putea fi chiar mai ieftine. iPhone 9, iPhone 11 si iPhone X Plus vor fi lansate pe 12 septembrie, insa in vanzare vor fi puse abia incepand cu data de 21 septembrie, in Romania noile modele de telefoane urmand a ajunge putin mai tarziu decat in alte tari de pe glob.