Huawei MATE 20 a fost LISTAT pentru PRECOMANDA

Huawei MATE 20 a fost deja listat pentru precomanda, cei interesati putand rezerva noul model de telefon al chinezilor pentru a-l primi cand va fi lansat.

Huawei MATE 20 LISTAT PRECOMANDA

Huawei MATE 20 este listat pentru precomanda astazi de catre un magazin din Polonia, versiunea Lite a seriei putand fi rezervata deja de catre cei interesati, inainte ca telefoanele sa fie efectiv lansate. In mod normal, seria Huawei MATE 20 ar trebui sa ajunga pe piata abia undeva prin toamna acestui an, insa iata ca versiunea Lite poate fi deja precomandata inainte ca noul chip Kirin 980 sa fie prezentat oficial de catre cei de la Huawei, pe 31 august.

Huawei MATE 20 are versiunea Lite listata de catre acelasi retailer din Polonia care a listat pentru vanzare Huawei P20 inainte ca telefonul sa fie anuntat in mod oficial de catre cei de la Huawei, deci cel mai probabil are cateva informatii din interior. Conform celor care au listat versiunea Lite a Huawei MATE 20, telefonul are un ecran cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2340 x 1080 pixeli, chip Kirin 710, 6 GB RAM, baterie de 3650 mAh, si 4 camere.

Huawei MATE 20 a fost LISTAT pentru PRECOMANDA

Huawei MATE 20 LISTAT PRECOMANDA 1

Huawei MATE 20 are in versiunea Lite un cititor de amprente integrat in ecran, o camera principala duala cu senzori de 20 de megapixeli, si o camera frontala care are un senzor de 24 de megapixeli, si unul de 2 megapixeli. Huawei MATE 20 este listat pentru vanzare in versiunea Lite la pretul de 370 de euro in Polonia, sie ste distribuit impreuna cu un cantar al celor de la Huawei, deci persoanele care-l vor comanda vor beneficia si de acest cadou.

Huawei MATE 20 va fi disponibil in trei versiuni, una Lite, una standard, si una Pro, iar din moment ce versiunea Lite a fost listata acum pentru precomanda, e destul de clar ca si celelalte doua versiuni vor fi listate in curand. Seria Huawei MATE 20 este gandita ca una competitoare pentru modelele de telefoane pe care Apple si Samsung le vor lansa in toamna acestui an, asa ca va fi interesant de vazut cat de mult succes vor avea.

3 COMENTARII

  1. Cine le mai cumpără lor telefoanele când atacă utilizatorii care au root sau custom Rom? Pe p9 este dată o actualizare care blochează telefoanele utilizatorilor care au root și îi obligă să revină la setările originale. Nici macar nu mai merg deblocate pentru root.