RCS & RDS: Digi isi Prezinta Istoria in Paralel cu Evolutia Romaniei

RCS & RDS isi prezinta istoria de 25 de ani in Romania intr-un clip video ce arata cum a evoluat si Romania in paralel cu Digi, realizarile companiei fiind impresionante.

RCS & RCS Digi Istoria Evolutia Romaniei

RCS & RDS a dat astazi startul unei interesante campanii prin care incearca sa isi imbunatateasca imagina in randul populatiei prin prezentarea istoriei companiei, in paralel cu evolutia Romaniei. RCS & RDS face parte din grupul Digi Communications, care controleaza toate companiile din Romania, Italia, Spania, sau Ungaria, insa aceasta campanie are in vedere doar tara noastra, unde vedem intr-o prim faza cum a pornit evolutia in Romania.

RCS & RDS pleaca direct de la revolutia din 1989 cu aceasta prezentare, si ajunge pana in zilele noastre, incercand sa arate ca evolutia sa este strans legata de cea a Romaniei, chiar daca nu chiar de atunci. RCS & RDS este una dintre companiile care a crescut extrem de mult in intreaga tara si a schimbat foarte mult tara in care traim, iar acest lucru nu poate fi negat de nimeni, chiar daca nu toate serviciile sale ofera cea mai buna experienta.

RCS & RDS: Digi isi Prezinta Istoria in Paralel cu Evolutia Romaniei

RCS & RDS a ales sa foloseasca oameni obisnuiti pentru acest clip video, insa cred ca este doar un inceput pentru a prezenta evolutia companiei si ce impact a avut ea asupra Romaniei in ultimii ani. Chiar daca Digi Mobil este un operator de telefonie mobila cu servicii de foarte proasta calitate, RCS & RDS are servicii foarte bune pe partea de internet, televiziune, telefonie fixa, sai nu numai, ele contribuind din plin la dezvoltarea Romaniei in ultimele aproape doua decenii.

„Campania arată cum Digi | RCS & RDS a contribuit la îmbunătățirea vieții românilor, introducând treptat tehnologii tot mai performante și conținuturi tot mai diverse. Azi, grație unei viziuni de business curajoase, suntem lideri în România pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și a serviciilor de internet. Ca să ajungem aici, am muncit, am inovat, am experimentat, am făcut pionierat în domeniul telecomunicațiilor. Așa am reușit să le oferim milioanelor de abonați servicii de comunicații electronice de cea mai bună calitate la prețuri competitive și să ducem brand-ul Digi dincolo de granițe, în Ungaria, Spania, Italia. Suntem mândri de aceste reușite ale echipelor noastre, obținute cu ajutorul unei rețete unice: am fost și suntem conectați nelimitat la aspirațiile românilor.”

RCS & RDS implineste 25 de ani de existenta in Romania, 25 de ani in care a aratat ca poate concura cu marile corporatii care au cumparat firme locale pentru a-si stabili o prezenta in tara noastra. RCS & RDS a devenit o companie foarte mare, care face investitii substantiale pentru a le oferi clientilor cele mai bune servicii, iar daca ar reusi sa se concentreze pe telefonie, asa cum a facut-o in alte domenii, ar avea mult mai multe de castigat.