Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, SURPRIZA MAJORA pentru Fani

Samsung GALAXY S10 va fi lansat cu o surpriza majora pentru fani, seria de telefoane ale companiei Samsung urmand a aduce ceva ce toti fanii asteapta.

Samsung GALAXY S10 SURPRIZA MAJORA Fani

Samsung GALAXY S10 are o surpriza foarte importanta anuntata astazi, ea urmand a aduce foarte multa bucurie pentru fanii din intreaga lume deoarece le va oferi ceva ce ei asteapta de foarte mult timp. Stim deja ca seria Samsung GALAXY S10 urmeaza sa includa un cititor de amprente sub ecran, compania Samsung avand totusi intentia de a oferi aceasta functionalitate pentru toate modelele de telefoane pe care le va pune in vanzare.

Samsung GALAXY S10  va fi lansat de catre cei de la Samsung in trei modele, la fel cum si-a gandit compania Apple seria sa de telefoane pentru anul 2018, dar oare cine mai e mirat ca Samsung iar ii copiaza pe americani. Totusi, se spunea ca versiunea cea mai ieftina a Samsung GALAXY S10 nu ar urma sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, ci in carcasa, dar informatii noi obtinute din Coreea de Sud sugereaza totusi faptul ca toti clientii se vor bucura de functie.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, SURPRIZA MAJORA pentru Fani

Samsung GALAXY S10 ar urma sa aduca in premiera pentru clientii Samsung un cititor de amprente integrat in ecran, insa nu vorbim despre o permiera si pentru lumea smartphone, iar asta deoarece exista deja unele modele care-l au. Pentru Samsung GALAXY S10 cei de la Samsung pregatesc totusi o tehnologie noua, bazata pe unde ultrasonice, cititorul urmand a fi mai exact si mai rapid decat in cazul telefoanelor existente pe piata.

“Samsung is preparing to adopt the biometric technology that allows users to scan their fingerprints on the screen for all the three variants of the 10th edition of Galaxy S. The two high-end Galaxy S models will come fitted with an ultrasonic in-screen fingerprint scanner while the other one will house an optical fingerprint sensor beneath the screen.”

Samsung GALAXY S10 urmeaza totusi sa aiba diferente in ceea ce priveste aceste cititoare, deoarece doar modelele scumpe vor avea tehnologie bazata pe unde ultrasonice, modelul ieftin urmand a avea un cititor optic. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansata in prima parte a anului 2018, prezentarea putand avea loc la Mobile World COngress 2019, in timp ce lansarea ar putea avea loc abia prin luna martie.