Google Go vine cu o NOUA Functie GROZAVA

Google Go vine cu o noua functie grozava lansata astazi pentru aplicatia creata de catre cei de la Google, utilizatorii din lumea intreaga putand-o folosi.

Google Go Functie GROZAVA

Google Go are o noua functie grozava incepand de astazi, compania Google oferindu-le utilizatorilor sai ceva ce nu credeau ca ar putea experimenta in cadrul aplicatiei intr-un viitor prea apropiat. Google Go este aplicatia creata de catre compania americana pentru pietele aflate in curs de dezvoltare, unde internetul este foarte incet, ea fiind o versiune a aplicatiei Google Search care are dimensiune mai mica, si necesita mai putine resurse pentru a functiona.

Google Go a fost actualizata de catre compania Google pentru a le permite utilizatorilor sa aiba articolele din website-uri citite de catre aplicatie fara ca ei sa mai fie nevoiti sa le citeasca singuri cand le acceseaza. Google Go recunoaste nu mai putin de 28 de limbi multumita actualizarii de astazi, deci utilizatorii sai vor putea sa citeasca aproape orice de pe internet pentru a putea intelege mai bine ceea ce se intampla in lumea in care isi traiesc viata.

Google Go vine cu o NOUA Functie GROZAVA

Google Go Functie GROZAVA 1

Google Go foloseste inteligenta artificiala a companiei epntru a a detecta cele mai importante parti ale unei pagini web, citirea lor fiind facuta cu o voce “naturala”, asa cum are parte si Google Assistant. Din pacate Google Go va filtra informatiile in functie de ceea ce decide inteligenta artificiala ca este impotant ca utilizatorul sa afle, restul informatiilor existente intr-o pagina web fiind ignorate, asa ca utilizatorii au parte de informatii trunchiate, din pacate.

“Today, we’re launching a new feature which will let everyone using Google Go’s browser listen to webpages out loud. Powered by natural language processing and speech synthesis AI, this technology can read aloud billions of webpages in 28 languages smoothly, and in a natural sounding voice, even on 2G connections. It also uses minimal cellular data.”

Google Go a fost gandita, la fel ca Android Go, pentru acei utilizatori cu telefoane ieftine, si conexiuni de internet care sunt mult mai slabe decat in restul zonelor de pe planeta, asa ca era normal ca functionalitatea sa nu fie completa. In momentul de fata aplicatia Google Go este disponibila pentru utilizatorii care folosesc platforma Android, insa poate ca intr-un viitor nu foarte indepartat va fi lansata inclusiv pentru platforma iOS.