MacBook Pro Concept Prezinta Laptop-ul Viselor tale

MacBook Pro apare astazi intr-un concept care indeplineste visele multor utilizatori de laptop-uri, si care ar aduce multi bani in conturile Apple.

MacBook Pro Concept Laptop Vise

MacBook Pro este unul dintre cele mai bune laptop-uri existente pe piata in momentul de fata, dar si unul dintre cele mai scumpe, asa ca nu ar trebui sa mire pe nimeni faptul ca lumea vrea mai mult. In conceptul de mai jos avem prezentata viziunea unui grafician cu privire la ceea ce Apple nu va lansa vreodata, un MacBook Pro care are ecran tactil in loc de tastatura.

MacBook Pro cu touchscreen in locul tastaturii este o idee pe care multi au prezentat-o in concepte, insa acum vedem cea mai buna reprezentare de pana in prezent. Compania Apple a inregistrat brevete de inventie care descriu implementarea unui touchscreen in locul tastaturii din MacBook, insa acum vedem o prima idee geniala arata pentru MacBook Pro.

MacBook Pro ar avea, practic, inlocuita intreaga tastatura cu un fel de touch bar extins, tastatura virtuala afisata pe acesta inlocuind-o pe cea fizica, dar oferind mai multe functii. E greu de spus cand ar putea ofri compania Apple o asemenea schimbare uriasa pentru MacBook Pro, insa foarte multa lume isi doreste sa cumpere un laptop de acest gen.