iPhone 11: Productie RECORD Comandata de Apple

iPhone 11 are productie record comandata de Apple, iPhone 9 si iPhone X Plus fiind deasemenea incluse in cantitatile neasteptat de mari de telefoane asamblate.

iPhone 11 Productie RECORD Comandata Apple

iPhone 11 are productie record comandata de catre compania Apple, impreuna cu cea pentru iPhone 9, si iPhone X Plus, americanii avand convingerea ca urmeaza sa vanda extrem de mult telefoane in cursul anului 2018. Cei de la Foxconn ar fi primit comanda pentru a fabrica 70 – 75 de milioane de unitati ale iPhone in cursul anului 2018, cea mai mare cifra de la lansarea iPhone 6 incoace, semn ca asteptarile sunt extrem de mari din partea companiei Apple.

iPhone 11 si iPhone X plus reprezinta doar pana la 40% din totalul productiei comandate de catre compania Apple, iPhone 9 reprezentand majoritatea unitatilor care urmeaza sa fie fabricate de catre cei de la Foxconn pentru americani. Vorbim despre productie record pe care Apple se bazeaza ca se va vinde in mare parte in 2018, iPhone 9 urmand a genera cele mai multe dintre vanzari, in timp ce iPhone 11 si iPhone X Plus vor reprezenta o parte insemnata.

iPhone 11: Productie RECORD Comandata de Apple

iPhone 11 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, iar iPhone 9 un ecran cu diagonala de 6.1 inch, insa cel din urma va fi si cel mai ieftin dintre toate. Cu un pret de 800 de euro, iPhone 9 va genera cele mai multe vanzari pentru ca va avea design-ul iPhone 11, un ecran mai mare, si multe dintre functiile sale, dar la un pret mult mai mic, ceea ce foarte multa lume va aprecia, si va cumpara, fara multe rezerve.

“Shipments of new iPhone series to be unveiled in mid-September are expected to reach 70-75 million units by the end of the year, the best performance since the launch of iPhone 6 series. The impressive upgrades in overall designs and functions as well as the price-friendliness of the 6.1-inch model should give the new devices a shipment momentum much stronger than their two preceding generations.”

iPhone 11 si iPhone X Plus urmeaza totusi sa fie lansate inainte ca iPhone 9 sa ajunga pe piata, iar asta deoarece ultimul ar avea probleme cu productia ecranelor LCD Full Active, deci asamblarea este intarziata. iPhone 11, iPhone X Plus si iPhone 9 vor aduce acelasi design ca iPhone X, insa componente interne mult mai bune, noi culori, noi camere, si functii speciale pe care compania Apple le va include pentru iOS 12 pentru clientii din lumea intreaga.