iOS 12: Schimbarea BUNA pentru iPhone si iPad

iOS 12 are implementata in versiunea beta 11 o schimbare foarte buna pentru iPhone si iPad, compania Apple ascultand de cererile unora dintre utilizatori.

iOS 12 Schimbarea BUNA iPhone iPad

iOS 12 va avea o serie de schimbar destul de mari pentru iPhone si iPad, iar de-a lungul versiunilor beta am descoperit multe dintre ele, insa nu toate erau chiar atat de grozave la inceput. Mai exact, iOS 12 a adus gruparea notificarilor primite de la aplicatiile pentru iPhone si iPad, insa stergerea lor nu era atat de simpla, necesitand interactiune cu 3D Touch.

iOS 12 beta 11 este versiunea care aduce aceasta functie foarte utila, iar daca in trecut trebuia apasat puternic X-ul notificarilor grupate pentru a afisa optiunea de stergere, acum totul se face fara 3D Touch. Incepand cu iOS 12 beta 11 e doar necesar sa facem o glisare din stanga spre dreapta pentru a afisa optiunea de a sterge toata grupa de notificari.

iOS 12: Schimbarea BUNA pentru iPhone si iPad

iOS 12 simplifica practic intregul sistem de interactiune cu grupurile de notificari, incepand cu versiunea beta 11, chiar si pentru telefoanele vechi, care nu au 3D Touch disponibil. Desigur ca marea functie utila este gruparea notificarilor, ceva ce compania Apple a evitat sa ofere timp de cativa ani, iar intr-un final a gasit o metoda de a oferi chiar si fara exclusivistul 3D Touch.

iOS 12 ar putea sugera, daca ar fi sa speculez, faptul ca iPhone 9 ar putea veni intr-adevar fara 3D Touch, aceasta schimbare permitandu-le utilizatorilor viitorului telefon sa stearga grupurile de notificari. Desigur ca aceasta este doar o extrapolare a acestei schimbari, fara vreun fundament 100% real, desi ultimele zvonuri spun ca acest lucru ar fi sigur.