Huawei a COPIAT MacBook Pro cu un nou Laptop

Huawei a copiat MacBook Pro cu un nou model de laptop pe care l-a anuntat chiar astazi, compania chinezeasca neavand vreo frica in a copia produsele Apple.

Huawei COPIAT MacBook Pro Laptop

Huawei nu se poate abtine sa nu copieze produsele Apple care au succes, astfel ca astazi vorbim despre o noua copie a MacBook Pro de la producatorul chinez, ea avand denumirea MateBook D, dar un design familiar. Puteti vedea in imaginile din acest articol ca Huawei stie foarte bine sa “traga la xerox” ideile altora pentru a vinde mai mult, dar e interesant ca se plange cand e acuzata ca e un risc pentru siguranta nationala a unor tari, reputatia unei companii de acest gen fiind discutabila.

Huawei a anuntat MateBook D ca o versiune mai ieftina a MateBook X Pro, ambele fiind clone ale MacBook Pro, insa ambele sunt cu mult mai ieftine, perfecte pentru cei care nu au bani de produse ale Apple. Huawei a reusit sa includa in MateBook D o placa video Nvidia GeForce MX150, un procesor Intel Core i5-825U, ele sustinand un ecran cu diagonala de 14 inch si rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un SSD de 256 GB si 8 GB de memorie RAM DDR 3.

Huawei a COPIAT MacBook Pro cu un nou Laptop

Huawei COPIAT MacBook Pro Laptop 1

Huawei vinde aceasta versiune a MateBook D la pretul de 999 de dolari, cu mult sub ceea ce este cerut de la Apple pentru MacBook Pro, insa exista si versiuni care au hardware mai puternic, dar pretul pentru ele ste cu doar 100 de dolari mai mare. Huawei ofera in MateBook D performante foarte apropiate de cele ale MateBook Pro X, insa probabil inferioare fata de cele ale MacBook Pro, care are un ecran net superior, SSD-uri mai rapide, si RAM mai bun.

Huawei sustine ca acest MateBook D ofera pana la 12 ore de autonomie pentru utilizatori, cam la fel ca MacBook Pro, dar la un pret mult mai mic, desi aici sunt si unele deficiente in ceea ce priveste experienta oferita. Cei de la Huawei copiaza de cativa ani design-ul MacBook-urilor pentru a-si lansa produsele din seria MateBook, asa ca probabil vom mai vedea in viitor si alte modele, care arata exact la fel precum produsele companiei Apple.