iPhone X Plus: Hands-On VIDEO Detaliat cu Prima CLONA

iPhone X Plus este prezentat astazi asa cum va fi lansat de catre compania Apple, un hands-on video cu o prima clona aratandu-ne ce va fi oferit de americani.

iPhone X Plus Hands-On VIDEO Prima CLONA

iPhone X Plus este la cam fix doua saptamani de lansarea pe care compania Apple o pregateste in momentul de fata, iar astazi avem ocazia de a vedea un prim hands-on video detaliat cu prima clona a telefonului. Zilele trecute v-am prezentat un clip video scurt in care, cel mai probabil, aceeasi clona a iPhone X Plus era prezentata sumar, insa astazi avem ocazia de a vedea un clip video mult mai deliat cu acest smartphone.

iPhone X Plus este repreodus destu de bine de catre chinezi in raport cu ceea ce se asteapta de la compania Apple in septembrie, ia asta pentru ca telefonul va semana extrem de bine cu iPhone X. In aceasta idee, doar dimensiunile carcasei iPhone X Plus, si ecranul, trebuiau modificate pentru a se potrivi cu un ecran care are diagonala de 6.5 inch, desi acesta din clip este mai mic, pentru ca e mai ieftin decat unul atat de mare.

iPhone X Plus: Hands-On VIDEO Detaliat cu Prima CLONA

iPhone X Plus este reprezentat destul de bine in aceasta clona, ea avand un decupaj in partea superioara a ecranului, desi in partea inferioara exista o margine destul de mare, si neobisnuita. Din pacate, aceasta clona a iPhone X Plus doar seamana foarte bine cu produsul real, iar asta deoarece sistemul de operare este foarte prost, si functioneaza foarte greu in anumite meniuri, dar asta e de asteptat de la sistemul de operare Android.

iPhone X Plus va fi mult mai performant, iar ecranul va avea marginile mult mai subtiri, pe tote partile, insa per total va semana extrem de mult cu aceasta clona pe care o vedeti in clipul video de mai sus. Este foarte interesant sa vedem ce ofera aceste clone ale iPhone X Plus, iar asta deoarece ele ne prezinta in avans ce va lansa compania Apple, iar asa ne putem face o idee cu privire la dimensiunile telefonului, cum va sta in mana, si nu doar atat.

8 COMENTARII

  1. Nu vreau sa fiu cârcotaș, dar acesta e iPhone x mai mare. Nimic deosebit. Nimic special. Nimic nou. Precum samsung cu al sau s8/9 simplu și s8/9 Plus.