Apple e Interesata sa Cumpere Ecrane Revolutionare pentru iPhone

Apple e interesata sa cumpere ecrane revolutionare pentru iPhone, compania americana discutand deja cu parteneri capabili sa-i indeplineasca toate cerintele.

 

Apple Ecrane Revolutionare iPhone

Saptamana aceasta reprezentanti ai companiei Apple au fost prezenti la una dintre cele mai importante conventii de tehnologie din lumea intreaga, totul pentru a incerca sa cumpere ecrane revolutionare pentru viitoarele modele ale iPhone. Cei de la Apple au fost prezenti la un eveniment din Taiwan are a avut la baza prezentarea celor mai noi inovatii in materie de ecrane, acolo discutand cu reprezentanti ai AU Optronics si Epistar, in privat.

Cele doua companii taiwaneze sunt recunoscute pentru faptul ca au dezvoltat ecrane microLED si miniLED pentru smartphone, prima dintre ele fiind chiar premiata anul acesta pentru tehnologia pe care a creat-o. Vorbim despre ecrane care sunt mult mai subtiri decat cele traditionale OLED, si pot oferi rezolutie mai mare, si acuratete mai buna pentru culori, ceva ce ar aduce o revolutie importanta pentru iPhone, care are oricum ecrane foarte bune.

Apple e Interesata sa Cumpere Ecrane Revolutionare pentru iPhone

Apple Ecrane Revolutionare iPhone 1

Apple este interesata de ecranele microLED inca din 2014, cand a inceput sa dezvolte singura asemenea ecrane, ea avand un laborator in Taiwan, pe care intre timp l-a mutat, pentru ca nu prea avea rezultate. Fara rezultate in urma investitiilor proprii, cei de la Apple vor sa lucreze cu producatori taiwanezi pentru a implementa ecrane microLED in iPhone, ei fiind oarecum interesati si de miniLED, dar tehnologia aceasta nu are in viitor chiar atat de “stralucitor”.

“Apple recently sent a visit to Taiwan to visit AUO and Jingdian to prepare for the new display technology of the next generation iPhone. Apple came to Taiwan to learn about AUO and Jingdian’s technology in Mini LED and Micro LED. Since Mini LED is often regarded as a transitional product before the maturity of Micro LED technology, and has entered mass production, the industry believes that if Apple intends to cooperate with Taiwanese companies, the target may be placed on Micro LED products.”

Trecand la microLED, compania Apple ar putea reduce grosimea iPhone, sau ar putea implementa componente noi, oferind ecrane de calitate superioara fata de cele de acum, si putand spera sa scape de Samsung. Avand in vedere ca tehnologia in sine nu e deocamdata matura, iar nimeni nu poate produce ecrane microLED in cantitatile dorite de catre cei de la Apple, ramane de vazut in ce masura planurile sale vor putea fi transformate in realitate, sau vor ramane la stadiul in care sunt acum.

3 COMENTARII