Google Assistant Ajunge in Produse la care NIMENI nu se Gandea

Google Assistant ajunge intr-un produs la care chiar nimeni nu se gandea, lansarea sa a fost anuntata astazi de catre producator, iata ce va face.

Google Assistant Produse NIMENI Gandea

Google Assistant este cel mai popular asistent virtual in momentul de fata, iar asta pentru ca este foarte bun si foarte usor de implementat intr-o varietate de produse, unele la care absolut nimeni nu se gandea. Mai exact, cei de la Electrolux au anuntat astazi ca intentioneaza sa integreze Google Assistant in cuptoarele inteligente pe care le vor vinde in Uniunea Europeana incepand de anul viitor, miscarea fiind una extrem de interesanta pentru producator.

Google Assistant este folosit in principal in telefoane, sau boxe inteligente, insa integrarea sa in cuptoare inteligente aduce o cu totul alta problema pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre cuptoare care sunt conectate la internet, cel mai probabil, pentru a permite folosirea Google Assistant, deci exista riscul ca ele sa fie sparte si controlate de la distanta de catre hackeri, ceva ce orice persoana ar trebui sa aiba in vedere cand cumpara un gadget inteligent.

Google Assistant Ajunge in Produse la care NIMENI nu se Gandea

Google Assistant le va permite utilizatorilor de cuptoare inteligente Electrolux sa le porneasca, sau sa le opreasca, insa si sa initieze diverse programe de coacere care au fost create de catre producator. Electrolux are aceste produse prezente la IFA Berlin 2018 pentru cei interesati sa le testeze, asa ca toata lumea va putea vedea in avans cum urmeaza sa functioneze cuptoarele inteligente, dar poate sa si afle ce fel de pericol exista in spatele lor.

“We are very happy to collaborate with Google to give people a simple, rewarding way of interacting with their connected Electrolux appliances. Voice control supports a clear user need. Whether it’s hands-free cooking or just an easier way to interact with the oven, we think consumers will love it.”

Google Assistant in cuptoare inteligente este ceva ce nu ma asteptam sa vad prea curand, insa integrarea este logica, si aduce la indeplinire ceea ce tot vedem prin filmele SF de cativa ani incoace, si ceva ce multi vor. Oamenii care vor fi dornici sa cumpere asemenea produse n-ar trebui sa se entuziasmeze prea tare, pentru ca Google Assistant trebuie intai testat in lumea reala pentru a se vedea cat de utila este oferirea sa intr-un cuptor inteligent.