Google a Inceput Filmarile pentru LANSAREA PIXEL 3

Google a inceput deja filmarile pentru lansarea Pixel 3, compania americana confirmand zvonurile de pana acum privind aducerea telefonului pe piata.

Google Filmarile LANSAREA PIXEL 3

Google a inceput deja sa filmeze reclamele care vor fi folosite pentru lansarea Pixel 3 in urmatoarele saptamani, un zvon de saptamana trecuta anuntand faptul ca noul telefon va fi prezentat la inceputul lunii octombrie. Desi Google va prezenta noul sau telefon abia in 4 octombrie, am vazut recent chiar si un Google Pixel 3 XL unboxing, care ne-a aratat tot ceea ce trebuie sa stim despre telefon, asa ca nu prea mai exista necunoscute in ceea ce-l priveste.

Google nu va avea foarte multe surprize de prezentat in conferinta in care va prezenta noua serie de telefoane Pixel 3, insa asta nu inseamna ca tot ceea ce inca nu se stie nu este important, sau surprinzator. Sunt foarte multi oameni care cred ca Google are pregatite unele surprize interesante in Android pentru Pixel 3, iar la inceputul lunii octombrie le vom afla, impreuna cu reclamele care au fost filmate in Los Angeles pentru companie.

Google a Inceput Filmarile pentru LANSAREA PIXEL 3

PIXEL 3 – Commercial / Monday August 27 in Los Angeles

Google a folosit pentru aceste filmari un telefon Pixel 3 XL, care este vizibil intr-una dintre poze, fiind confirmat din nou faptul ca telefonul va avea un ecran cu diagonala foarte mare, cea de 6.9 inch fiind zvonita. Separat de asta, am aflat ca Pixel 3 urmeaza sa aiba un chip Snapdragon 845 implementat de catre cei de la Google, impreuna cu 6 GB de memorie RAM, camea frontala fiind duala, in timp ce cea principala ramane cu un singur senzor de imagine.

Google nu a lasat sa se dezvaluie cand va fi lansat Pixel 3 pe pietele din intreaga lume, nici la ce pret intentioneaza sa vanda noul model de telefon, asa ca ramane de vazut cati bani va cere pe acest telefon cu ecran spectaculos de mare. Din moment ce Google deja filmeaza reclama pentru Pixel 3, e destul de clar ca lansarea se apropie, iar data de 4 octombrie, anuntata pana acum, ar trebui sa fie cea reala pentru prezentarea sa.

3 COMENTARII