iPhone XS Considerata ca Denumire a iPhone 11

iPhone XS a fost una dintre denumirile luate serios in considerare de catre compania Apple pentru iPhone 11 si iPhone X Plus, inaintea lansarii.

iPhone XS Considerata Denumire iPhone 11

iPhone XS este una dintre denumirile pe care compania Apple le-a avut in vedere pentru noile modele ale iPhone 11 si iPhone X Plus, americanii putand in final sa o foloseasca pentru noile telefoane. Informatia vine de la persoane care au avut ocazia de a afla informatii cu privire la planurile Apple privind modul in care intentioneaza sa denumeasca noile modele ale iPhone din 2018, iar iPhone XS a fost cu siguranta adus in discutie de cei din conducere.

iPhone XS ar fi fost o denumire potrivita din moment de actualizarile pentru iPhone 11 si iPhone X Plus nu sunt majore, fara a exista modificari de design, separat de cresterea dimensiunii ecranului, si a celui de-al doilea telefon. In aceasta idee, cei de la Apple s-au gandit, probabil, ca denumirea iPhone XS ar fi logica si ar sugera faptul ca este o continuare a aceluiasi design, dar cu imbunatatiri fusificient de mari care sa justifice achizitionarea.

iPhone XS Considerata ca Denumire a iPhone 11

iPhone XS a fost avuta in vedere ca denumire, si poate e chiar cea finala, insa Apple a discutat deasemenea despre renuntarea la cuvantul Plus din denumirea telefonului cu ecran de 6.5 inch. Apple a ales sa foloseasca aceasta denumire acum cativa ani pentru a sugera faptul ca telefoanele cu ecran mai mare ofera un plus nu doar pentru a vizualiza imagini, ci si functionalitate suplimentara, iar probabil denumirea iPhone XS Plus nu ar fi sunat chiar atat de grozav.

“Apple has altered the names multiple times. It has at least considered branding the new premium phones the “iPhone Xs,” indicating that they’re an upgrade to last year’s iPhone X, the person said. The company has also weighed eschewing the “Plus” label for the larger model, which it has used since the iPhone 6 Plus launched with a larger screen in 2014.”

iPhone XS ar fi si cam singura continuare logica a denumirilor pe care le-a ales pana acum compania Apple, iar asta deoarece americanii s-au cam complicat in ceea ce priveste modul in care vor numi noile modele ale iPhone. Ca sa fiu sincer, iPhone XS ar fi cea mai simpla solutie pentru urmasul iPhone X, asa cum iPhone 8S, sau iPhone 9, ar fi o continuare logica pentru seria lansata anul trecut, dar toate aceste detalii le vom afla abia in 12 septembrie.